lite smått klantigt kanske...

Hej hej! Kom till hotellet för en liten stund sen, har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. Myser i sängen och kolla TV med Emmsi nu :)
Efter lite sömn idag efter skolan så tog jag bussen in till stan och fikade med Alice och Frida. Sen tog jag och Philip tåget upp till götet. När vi kom fram så skulle vi ta spår vagnen till liseberg och gå till hotellet därifrån men så klart så råkade vi ta fel spår och hamnade i Angered och va tvungna att åka hela vägen tillbaka och hitta till den rätta spårvagen... häh lite smått klantiga kanske ;) aja, när vi kom fram så gick vi och käkade på donken med papi, Pea och Peno och sen gick vi till hotellet :)
Imorgon är de shopping som gäller! puss och godnatt ♥

Kommentarer
Postat av: Julia ♥

Var med i dagensblogg i min blogg , länken , http://juliiarajkovic.blogg.se/2011/september/dagensblogg.html



Kramiiis :3

2011-09-09 @ 23:57:41
URL: http://juliiarajkovic.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Hej Becks ! :D



Var med och tävla i min tävling i min blogg ! Den går ut på att man ska ha den snyggaste bloggdesignen, den som vinner får en länkning ifrån min blogg och att man får en till länkning i menyn. Var du också men i denna fantastiska tävling ! :P Att komma dirren till tävlingen klicka här --> http://juliiarajkovic.blogg.se/2011/september/tavling.html :) ♥



Kul om du skulle vilja vara med ♥

2011-09-13 @ 17:49:25
URL: http://juliiarajkovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0