ändringar pågår....

..

konfa..

Hej hej! ligger i min säng och typ halft sover just nu, är så sjukt trött.. Kom hem från öströ för en stund sen, va där och fikade med Lisa mamma och Morgan :) Nu ska Lisa hjälpa mig med en ny design och lie småfix med bloggen :)
Sen vid ungefär halv fyra ska jag och mammi in till stan, hon ska lämna mig hos Elin och sen ska jag och hon till våran konfa sak haha ;) Kram kram!


Still a little bit of your song in my ear Still a little bit of your words i long to hear


rolig No lektion.. eller..?




Snart är de bara en lektion kvar och sen ska jag ha möte med mamma pappa och två lärare.. tagga! Efter de ska jag träffa Amanda och då ska vi gå och fika och gå på stan en liten stund och kolla julklappar tror jag :)
Ikväll är de NO plugg som gäller och bara vara hemma och ta de lunt hela kvällen :) kram kram!

espressohouse!

Hej hej! sitter nu på NO lektionen nu och har precis vart och käkat lunch på Espressohouse med Emilia, Alice, Maja och Julia :) Innan de va vi på undommsmotagningen med halva tjegruppen i klassen, de va ett intressant besök haha ;)

du får leva med de resten av ditt liv!


of to school!

God morgon! Har precis käkat och fixat mig. Dagens outfit blev vanliga svarta jeans kofta och en grå sjal med ganska mycke kajal på ögonen :) Idag efter skolan är de plugga som gäller inför svenska provet imon, suger på svenska så får se hur de här går ;) Sen vid klockan sju ska jag och Elin på wic matchen tror jag :) så något kul händer idag iallafall ;) Kram kram!


chris medina - one more time


i have 2 words to u right now.. fuck you

Lite smått kär i bilden!
Går och lägger mig nu! Imorgon är de plugg dirr efter skolan och sen wic match på kvällen tror jag! :) puss & kram! godnatt everybody ;)

One Direction




everybody cant be normal! ;)


there home! :D

Hej hej! Elin har precis åkt hem och nu ligger jag i sängen nu och kollar lite bloggar och sånt shit medans jag väntar på att Emma ska komma hem så vi kan åka på volleyboll match, vafan har hon dratt in mig i nu hatar volleyboll igentligen, plus att jag suger på de haha ;) aa juste idag kom pappa, Pea och Peno hem från Thailand! jätte kul att få träffa dom, känns som de va års sen sist! fick en ny väska och en parfym från dom, lägger kanske ut bild på de senare om jag inte glömmer de ;) Puss & kram!

mys i soffan med guran ;)

Breakeven, ljudet cpar lite och mitt gitarr spelande är inte sådär jätte bar men ni får tåla de ;)


helt enkelt den bästa systern man kan ha



Känns hemskt att veta att jag aldrig kommer få någon så bra som du igen



Ligger kvar i sängen, hoppas känslan ebbar
tills rummet krymper och jag trängs med väggar, för det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt. 

hahaha ;)


mys kväll ♥

Hej hej! ligger i min säng och väntar på att Elin ska komma hit, vi ska kolla film och bara ta de lungt och sen ska hon antagligen sova här :) idag har jag vart med Bella hela dagen, vi har bara vart hemma och tatt de lugnt och kollat film typ :) Vid typ halv sju kom farmor och hämtade mig och så åkte vi hem och käkade mat och sen dess har jag bara chillat på livet typ ;)
Imorgon kommer pappa, Pea och Peno hem! :D längtar så sjukt mycket effter er nu! har inte träffat dom på nästan tre veckor nu så de ska bli kul :) aja har inte så mycke mer att skriva nu.. Puss & kram! :)

at bellas!

Godmogon! vakna för en liten stund sen, nu ligger jag i Bellas säng nu och väntar på att hon ska klä på sig så vi kan gå och köpa frallor på kvaantum! ;)
Igår så var vi i Swc med Kajsa, Mia och några andra och kolla på innebandy. Efter de stack vi till Campino och käka pizza :) Sen gick vi vidare till hemmakväll och så köpte jag julmust och godis och så följde vi Kajsa hem :) Kram kram! ha de :)

perfect for me - ron pope ♥

Trött beckis går och lägger sig, Blir ingen sovmogon för mig imon så måsta få lite krafter så jag kan komma upp imon haha ;) aja Natti natti, här kommer en video med "perfect for me" med ron pope som jag gjorde innan, lyssna om ni vill. Ljudet och bilden cpar lite då och då by the way ;) karm kram!

As always I just can’t cry, I don’t know the answer but I’ve always wondered why


till Emilia :)

Lovade att lägga upp en video när jag sjöng och spela gitarr så valde en låt jag har gjort själv hehe ;) den är inte riktigt klar men skit samma här kommer den iallafall ;)

video klipp från musiken..

Hej hej! sitter nu i sängen och kom precis hem från Mamma, har vart där och hämtat min plattång och nu har vi precis käkat :) Ska snart plugg lite spanska, ska ha prov på fredag och kan inte ett piss så vi får se hur de går haha
Men här kommer iallafall ett litet videoklipp från musiken på elevensval, den här låten ska vi spela in sen när vi har läst oss den lite bättre och så fast vi testade att bara spela in en gång på photobooth för att se hur de lät ;) Ni får tåla dom små failarna vi gör lite då och då ;) Kram kram!
Btw kolla dom söta minerna Emilia gör lite då och då ;)

right from svenskan ;)

Hej hej! sitter på svenskan nu, ska snart ha lunch och sen har vi hemkunskap. ska typ göra mat till två i klassen som uppgift så man får välja vad man ska laga, jag ska göra klyft potatis och lax typ hehe ;D Efter hemkunskapen har vi 50 minuter rast och sen elevensval :) Kram kram!

come away where they can't tempt us With their lies


skooolaan


night♥

Har precis duschat och tvättat bort sminket och ligger just nu i sängen och kollar facebooken och lite bloggar ;) Taggar chillidill dag i skolan imon, har typ bara roliga lektioner hela dagen :) Efter skolan ska jag ha dans. Känns inte jätte kul eftersom jag har missat typ sex lektioner så ligger efter rätt reält nu, men aja bara för mig att börja träna inför uppvisningen ;) Natti natti :)

grymma ju!


to cool for u!


like u said.. u are my heaven♥

I was praying that you and me might end up together.
but it's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

söta lilla farmor..

Hej hej! ligger just nu i Penos säng, fråga inte varför den är bara fett mysig enligt mig, haha ;) Kom hem från Sparbankshallen för en stund sen, har vart och kollat på Emmas Volleyboll träning :) Farmor är här och sover med oss i pappas hus för han är ju i Thailand nu, så hon ska vara här till söndag ;) haha, kan inte sluta garva åt hon innan, hon skulle köra mig och Emma in till stan och så ringde hennes mobil och då stannar hon mitt i vägen och börjar prata telefon, haha fett söt farmor jag har ;) aja, nu ska jag snart gå och duscha och sen gå och lägga mig. s
Sover nog i Penos rum inatt.. Känner mig och jag vore 4 igen,fett mysigt ju ;) hihi natti natti :)

hello sexy!


tack kajsa ♥

Hitta denna låten på Kajsas blogg, as länngesen jag hörde den så nu går den på repeat! ;)

how could i be so stupid. just realized that i don't need u anymore.


trött..

Hej hej! sitter i min säng och ska snart ut på en liten kort promenix innan jag går och lägger mig ;)
Idag var jag i skolan som vanligt, sjukt seg dag men jag lever än ;) Efter skolan stack jag och Emilia ner till Espressohouse och fikade en snabbis innan jag åkte till läkarn. var jag där typ en timma, råkade sommna, hehe lite smått pinsamt sådär ja ;) aja när jag va klar där så gick jag ner till mammas jobb och fickade med henne en snabbis sen åkte vi hem och käkäa med familjen :)
Imorgon är de nog spanska plugg på esspresohouse som gäller efter skolan tror jag :) men jag bloggar lite mer om morgondagen imorgon. kram!

My heart was taken by you... broken by you... and now it is in pieces because of you.


You never know what you have until you lose it, and once you lose it, you can never get it back.

love u♥

I'll be stronger ♥


baisebarn ♥

söt kajs ;)

big love!

fattar inte att man alldrig tröttnar på den, alla lyssnar på den konstant nu ju!
saknar mitt långa hår:(

this is how we do!

fina vänner jag har ;)

tagg!

Hej hej! Ligger i sängen nu ska snart sova, är så sjukt trött och måste vila upp mig inför morgondagen! ska va med på Abba konserten hela dagen kommer komma dit halv ett och allt slutar vid ca halv 10.. så de kommer ta lite på krafterna, hehe ;) Idag har jag vart i skolan som vanligt, sen stack jag och Elin ner till stan och fikade och träffa några kompisar och lite så :) vid typ halv sex stack Elin hem för hon skulle till sin farfar eller va de nu och så då åkte jag också hem och käkade och nu har jag bara myst hela kvällen och kollat film och snackat skype o lite så :) aja nu är de sängen som gäller för mig, natti natti ;)
btw blir antagligen inte så mycket bloggning imon pågrund av konserten men ska försöka blogga lite på morgonen innan jag drar in till stan iallafall :) Kram kram!

det kvittar vilket håll du tittar det handlar bara om att våga se


Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen


ny klippt! igen..

ej hej! ligger i min säng och har precis duschat och ligger och kollar facebook o nårga bloggar :)
Idag slutade jag kvart i ett, då stack jag och Alice till Furebergsskolan och hälsa på dom där lite ;) Sen vid typ tio över 2 börja vi gå tillbaka till skolan för att vi skulle ha körövning, så då var vi på de i typ en timma och sen stack vi ner till stan och träffa Emilia och Frida och gick och fikade och sen drog vi till frissan så klippte jag mig lite kortare, blev mycke bättre nu, innan va de lite halv långt och de va inte så fint men nu har hon jämnat till de så de är bra igen :) aja, imon är de freeedag, de betyder sovmorgon! så jävla gött :) kraam! ♥ 

älska! ♥

Tjodilo! Ligger i sängen och ska snart ta en ducsh och sen gå och lägg mig tror jag, sjukt trött nu! Imon är de nog skolan som gäller om jag mår bra, saknar de faktiskt.. ;) Kram kram!

It goes from "babe" to "bitch" "I love you" to "I hate you" "I need you" to "fu*k you" "you're my everything" to "you're nothing".


every body can't be normal..



nya favvo låten!


oväntade planer..

God morgon! sitter här i soffan med mina älskade NO papper.. alltid lika mysiga ♥ Hade värsta otur morgonen idag.. Vakna kvart över sju, bussen går halv och de tar 5 min att gå till busshållplatsen så jag missa först bussen så jag fick ta min cykel och cykla till skolan istället. När jag hade kommit typ halvägs fick jag brodtrycksfall, för er som inte vet vad de är så är de när man blir jätte yr och svimmar av de ibland. Så då fick mamma komma och hämta mig sen drog vi till skolan och hämtade lite saker satt jag kunde plugga till NO provet på Torsdag. Så nu sitter jag här med 13434 sidor NO och fattar inte ett piss.. kan inte göra så mycket mer än att läsa tills jag fattar just nu ;) kram!

night ♥

Tjodiloo! ligger och myser i sängen för tillfället, har precis duschat :) Nu kollar jag lite Sister Khadidje videos, haha seriöst tröttnar alldrig på dem! så jävla rolig är hon ;D Nu om en liten stund ska jag gå ner till köket och värma lite bullar och gå up till soffan och kolla film med Emmsi, sen är de nog sängen för mig som gäller, sjukt trött! Kram kram!

Sister Khadidje


fyfan va rolig!


life is a bitch when you're sick..

myser i soffan och spelar lite gitarr i väntan på att emma ska komma hem med film och godis.. hihi, då är de bara de som gäller resten av dan. puss o kram!

sjukling..

Hej hej! sitter här i soffan med TVn på och äter, har precis vaknat hähä. Är inte i skolan idag för hade en jävla huvudvärk när jag vakna imrose men nu när jag har sovit sen klockan 8 till halv 2 så känns de lite bättre iallafall ;)
Ska försöka ta tag i lite provläsning, ska ha två prov imorgon.. Båda är i NO de ämnet jag är sämst på i hela universum typ.. :s aja de är bara att läsa på tills jag fattar. Kram kram!

The beauty of this life I've made with you ♥

there is something with u that i just cant stop thinking about.. doseant even matter how hard i try, i just cant let u go. thats it.


fuck what others says!


sweet dreams!

taggar skooola imon! har någon engelska redovisning som jag ska finslipa och träna på nu innan jag lägger mig, jippie! nattie nattie!

love ♥


VI HAR NÅTT EN PUNKT DÄR MAN ANTINGEN SATSAR ALLT ELLER BRYTER HELT MEN JAG GER INTE UPP DET VI HAR


hemma!

Hej hej! Kom hem från Kungsmässan för en liten stund sen, gick in där en snabbis efter vi hade vart på IKEA ;) Nu har jag precis käkat och håller på att lägg alla saker på plats som jag har köpt idag ;) Efter jag är klar med det så är de plugg för mig som gäller :s Kram kram!
dagens outfit

mot ikea!

God morgon! kort lnlägg.. har precis fixat mig och ska ner och käka frukost med Mammi, Morgan och Emma nu. Sen är de IKEA som gäller! ska köpa lite nya saker till rummet och till tv rummet vi har här uppe. uppdaerar lite senare när jag har kommit hem. karm kram!

this happy face stays happy even in hard times


lyckade är vad vi är.. eller?

osminkade och sletna? inte någon stans ;)

bullbak!

Tjolahej! ;) Idag vaknade jag typ kl 10, då städade jag klart de sista på mitt rum och nu har precis gjort klar min enelska redoisning, jippie! ;) Nu är de snart bakdax med Emma och mammi :) Lite senare ska jag nog träffa Elin och bara kolla film eller något :) Igår kväll gjorde jag inget speciellt, jag snackade skype typ hela kvällen med Harry och Ron o ted en liten stund, sen gjorde jag nog inte ås mycket mera ;) aja, nu är de bakdax för min del kram kram!
stolt över min bäddning ;)
klockren asså! ;)

sånt som påminner en om saker och människor man aldrig vill glömma ♥

tre av min favorit låtar ♥

hide and seek


something makes u special


lisa ♥


it Doesn't mean anything now that yore gone ♥


oh yes my love you're perfect for me ♥

It's not always easy, but somehow our love stays strong. If I can make you happy, then this is where I belong. Even after all this time nothing else I ever find. The beauty of this life I've made with you.


sånt man bara aldrig släpper..


Come away where they can't tempt us With their lies


soda ♥

foto: jag

life is a bitch. no wait thats just u..


hemmakväll ♥

Hej hej! Kom precis hem från en liten oplanerad promenix ;) skulle ta bussen hem och råkade hoppa av vid fel hållplats så fick en extra proomenad på 15 ;) aja,igår sov jag över med Elin och Lisa hemma hos mig, vi gjode inget speciellt bara mös hela kvällen och tog de lugnt.. lite smått nolife vi vet ;) Nu kommer snart mamma och Morgan hem med pizza och då ska vi käka och lite så :) Resten av kvällen kommer betså av plugg, städning och film för min del ;) Kram kram!

chillin!

Hej hej! sitter här med Elin och Lisa, vi gör typ inget just nu kladdar vi på lisas mage typ ;)
Idag på morgonen gjorde jag typ ingetnting, plugga lite och bara tog de lugnt, sen på eftermiddagen stack jag och Lisa in till stan och fikade och shoppade lite :) träffade Emilia och Alice en snabbis också ;)
På kvällen lagade jag och Lisa mat, stoolt! ;) Och nu har Elin kommit och vi har precis bakat kladdkaka och ska nsart kolla film ;D Kram kram!

i maybe a bitch, but i like it! ;)


fotning på G!

Hej hej! förlåt för den dåliga uppdateringen men ska försöka skärpa mig ;D
Aja, kom nyss hem har vart i stan med mammi hela dan och nu är de snart mat som gäller sen ska Lisa fota mig :)
Gör en video blogg om en liten stund iställer orkar inte skriva ;) Kram kram!

lite smått failad men är född sån ;)


remember those how made u smile♥


RSS 2.0