information..

hej hej! skulle bara saga att mina tidsinstallda blogg inlagg funkar inte just nu sa ni far sta ut tills jag kommit hem, de blir nog inget mera bloggande har nere i thailand iallafall puss :)

honey ♥


hej emilia!

hej korven! miss u som fän nu! Ligger antagligen och solar nu, du gömmer la dig antagligen under ett täcke eller tak på grund av snön.. hihi (kör på en peddoblick idag igen) Hoppas du har de bra iallafall! saknar våra damp ryck i skolan, kan inte skratta så mycket som gör med dig! saknar Marias blick på spanskan, och din min när du såg den..;)
hÄr kommer lite bilder så du kan leva dig in i vårat damp ;) puss älskar dig honney <3



skrattade först åt åt hur du såg ut på denna bilden men sen kollade jag på mig själv.........

sister ♥

Hej Kajsa! detta inlägget är till dig!
Saknar dig som in i korven nu asså! saknar du, jag och colan på fredag och lördags kvällana <3 aa juste, de har inte ens hunnit va en helg än sen jag åkte.. hohoho (du vet hur du ska läsa de) ska se till att vi har ett riktigt cola partey med lazzestefanz musik när jag kommer hem! daaamn va kul vi ska ha! (peddoblick) hoppas de snöar extra mycket i ditt huvud.. de solar på mitt iallafall (one more peddoblick) asså aj va jag har ont i röven, sitter i skönt nu så kan inte skriva mer nu! hoppas du har de bra iallafall! puss älskar dig! ps igga de där med röven, vet inte varför jag ens skrev de..


peno hälsar också..

här har du en bild du kan kolla på så du inte glömmer av hur jag ser ut <3

tidsinställt

hej hej sitter antagligen på planet nu och bara myser, ska bli så sjukt skönt att få vara i värmen nu ett tag så är de bara att hoppas på att snön är borta när jag kommer hem, isåfall har jag ju en jävla bra tur ;) Finns inte så mycket mer att skriva men kommer lite mer bilder och andra tidsinstälda inlägg så ni kan ända gå och kolla bloggen varje dag ;) hoppas allt är bra där hemma och med er :) puss hej kalla sverige!

här kommer några söta bilder på mig och Julia förra veckan ;) enjoy!


ganska sexiga ända

hur klarar man sig utan några som er i tre veckor?






sucks to be sick..

Hej hej! ligger i sängen nu och har käkat med mammi för en liten stund sen, har inte vart i skolan idag. Nu ska jag plugga en liten stund innan jag gör klart resten av min packning! Imorgon går jag bara i skolan till klockan 11 för vi ska till Thailand! :D ska bli så sjukt kul men kommer sakna alla kompisar osv :( Men hoppas ni har de kul här hemma i snön! så håller jag tummarna på att den är borta tills jag har kommit hem ;) pallar inte skriva mera just nu men för er som läser min blogg dagligen vill jag ska veta att jag har gjort tidsinställda inlägg nästa varje dag nu när jag är borta så ni kan gå in och kolla bloggen ändå! :) puss hej!
Här är en bild jag hittade på mig och min sistah sen i sommras! like it or not ;)



paus i pluggandet..

Hej hej! tog en liten paus i pluggandet nu, orkar inte mer jut nu ;) Tänkte lägga upp lite av mina favorit videos så kolla gärna på dom! Här kommer ett par stycken av mina favoriter! skrattar lika mycke varje gång ;) hope u like! by the way ! den sista är bäst.. ;)



svar på kommentar:

Hej hej! hade fått en kommentar av någon som frågade om jag spelade fiol fortfarande men de är så att jag HAR spelat fiol men spelar inte längre, så de jag menade med att jag hade spelat fiol i tre och ett halft år va inte att jag fortfarande gjorde de ;) Så nu vet du ;) kram kram! :)

äntligen!

Hej hej! kom hem för en stund sen, har vart nere på stan med Elin :) Vi gick ner och fikade först, sen kollade vi bikinis till mig, hittade en så nu har jag iallafall två jag kan använda i Thailand men hittar la någon där också ;)
Nu är de plugga som gäller, standard.. Har haft sjukt mycket att göra på sistone men är la bara att köra på antar jag.. ;) Ska käka nu så hinner inte skriva mera men här kommer en bild på bikinin jag köpte idag :) pallade inte ta en egen bild men här är den iallafall ;) puss hej!



10 sannigar om mig som ni antagligen inte visste..

1. Älskar killar med bruna ögon!
2. låter som en gris när jag skrattar ibland, hemskt men sant.. ;)
3. har väldigt dåligt självförtoende
4. hatar kaffe och ändå är jag på esspresohouse minst två gånger i veckan ;)
5. tränar inte överhuvudtaget
6. hatar mitt hår! tar en hår sak satt håret ska växa fortare..
7. plattar håret varje dag ;)
8. är inte så jätte smart..
9. älskar låten teddy picker med Arctic Monkeys ;)
10. Har spelat fiol i tre och ett halft år ;)


vad är egentligen perfekt?....

Ibland gör folk misstag som inte går att ändra på. Vissa förlåter dom, andra inte. Det finns folk som säger att man snackar skit, men de är en stor skillnad på att snacka skit och att säga vad man tycker och tänker. Jag menar inte att man ska säga taskiga och onödiga kommenater till folk om deras utseenden osv men andra saker som har med betendet att göra. Alla dessa onödig kommentarer får folk att förlora, såra och förstöra för andra. Jag känner en tjej, en tjej som förhoppningsvis läser detta just nu, en tjej som betyder så otroligt mycket för mig. Jag litar på denna tjejen till 100. Litar inte på någon annan lika mycket som henne. De klart jag har andra väligt nära vänner men ingen som denna vilket de nu gör de svårt för mig att förlora henne. Jag kan tänker inte alltid på vad jag säger och gör. Det är något jag tränar på. jag är långt ifrån perfekt, men om man tänker efter.. vad är perfekt egentligen? det är något som var och en som person bestämer i sitt egna huvud, det är inget som är någon sorts bestämd lag.
Dit jag vill komma genom att skriva är att ta vara på era vänner och fundera på vilka vänner som är som äkta och oäkta innan allt redan är sumpat med alla dom riktiga.

långt eller kort?!

svårt att bestäma mig! tar en sak för håret just nu så de ska växa fortare men vet inte om jag kanske ska ha kvar de korta eller om de är finare med långt.. kommentera gärna vad ni tycker!


mys morgon hos farmor ♥

Hejsan! Kom nyss in till mitt rum, har vart ute och städat bort lite efter där kaninbruren som vittas hade innan. efter som vi ska vara borta nu så lämnade vi han hos farmor imorsse, när vi hade kommit dit och fixat klart med buren så käkade vi frukost där! super mysig morgon säger jag bara <3
Nu är de plugg som gäller för mig, ska ha ett till NO prov imorgon :/ fyfan va segt! fattar ingenting, men de är väk bara att köra på antar jag..
Imorgon efter skolan så ska jag och fika med August en stund innan jag åker hem. Sen när jag har kommit hem så måste jag bli klar med packningen, har inte ens börjat än, känns som de kanske hade vart bra att iallafall börja nu ;) hoppas ni har en bra dag iallafall! puss hej!

fullt upp..

hejhopp! sitter nu med 64738321 läxor och vet inte var jag ska börja riktigt.. men har börjat skriva lite antckningar till NO provet så är la bara att fortsätta, aja, kommer nog spela in och lägga ut en egen låt jag har skrivit sen för er som är intresserade att lyssna ;) får se om jag hinner lägga ut den idag men hoppas på de iallafall :) Tänkte göra lite tidsinställda inlägg så hela bloggen slipper vara död när jag är i Thailand ;) jaja har inte så mycket mer att skriva, hoppas alla har de kul idag iallafall, själv ska man sitta hemma och plugga och packa, looove saturday <3 puss hej!

bad..

Hej hej! förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte hinnut med eller haft lust att blogga dom senste dagarna..
jaja, Nu ligger jag här i Emilias säng och ha precis käkat lunch med hennes släkt, nu ska vi bara ta de lungt tills min mammi kommer och hämtar mig. När jag har kommit hem är de plugg som gäller för mig! fyfan, orkar inta alla prov jga ska ha nu innan thailand.. aja de är bara att få de gjort och på Onsdag så åker vi! :D
Igår så gick vi i skolan till klockan tjogo i två, då gick jag August, Emilia och Alice ner på stan fikade och gick och kollade lite kläder och sånt :) vid typ klockan fem så gick jag och Emilia hem till henne och bara tog de lungt innan vi skulle träffa alla tjejerna, Bella fyller år på söndag så vi hade en liten tjej kväll för henne :) men ni får ha de så bra! kommer nog blogga lite mer nu i helgen än vad jag har gjort i veckan så ni kan gå in lite oftare och kolla ;) Puss hej!

"gå inte för nära för hon kan sprängas..."

Hej hej! ligger och myser i sängen nu, kom precis hem från Kajsa har vart hos henne och pluggat lite. Tog bussen hem, fick vänta ute i en halvtimma pågrund av att jag kolla fel på busstabellen... jippie! när jag hade hoppat av bussen och gått några meter så halkade jag på en isfläck, fyfan va klantig jag kände mig! jaja, får tåla sånt när man är klantig ;)
Imorsse gick jag upp vid halv nio, tog först en dusch sen körde mamma mig till Kajsa. Vi skulle hjälpa till i kyrkan så var tvungna att vara där extra tidigt ;) Vi käkade frukost och sen gick vi till kyrkan. Jag och axel skulle bära ljus och då helt plötsligt kommer en tant och säger att vi inte fick ha tänt ljusen när vi gick förbi en tant som satt i rullstol i hönet på grund av att hon kunde spängas! hahaha, låter hemskt men lite kul va de ändå ;D
Efter gudstjänsten åkte vi hem till Kajsi och har bara vart där hela eftermiddagen som sagt :) nu är de plugg dax för min del! puss hej!


kolla denna videon! hon är så sjukt klockren hela hon! ;)


hahahaha orkar inte!




melodifestivalen

Hej hej! sitter i soffan med sistah nu och kolla på melidifestovalen ;) Idag har jag inte gjort något speciellt, sov hos Kajsa igår, vi gjorde inget speciellt va bara hemma hela kvällen. Efter skolan gick vi ner på stan och fikade med August, Darren och Erik. När vi hade fikat klart så gick jag Kajsa och Erik och kollade ut en present till hans girl friend :) jaja, sen stack jag och Kajsi hem och gjorde Tacos till mig henne och filippa ;D sen va de bara myspyz resten av kvällen som sagt ;D Pallar inte skriva mera nu puss hej! :)

asså jag gillar inte sånna där ridbyxor som är hårda lixom..

hahaha orkar inte, fett söt tjej! kollar hennes videos dagligen! mitt nya nöje på kvällarna nu! ;D

korv?

hej hopp! sitter på rummet nu och har precis gjort klart Svenskan, så nu tog jag en liten paus och bloggade innan jag ska börja kolla igenom matten, ska ha prov imorgon så ska kolla satt jag kan allt nu en gång för alla ;) jaja, får se hur de går med de sen ;) Innan idag så har jag vart med Emilia, vi hemma hos henne en stund när vi hade slutat sen va nere på stan och fikade, vid typ halv sex kom pappa och hämtade mig hos Emilia och sen dess har jag inte gjort något speciellt :) hoppas ni har haft n bra dag iallafall! kram kram! :D
hahha juste för er som inte fattar rubriken kolla på denna videon och spola fram till 0.40 låter som hon säger korv ;D okej jag har dåligt humor men lite roliga är de faktiskt ;)
kommit en bra bit på mitt mästerverk i bilden ;)

RSS 2.0