nyår!!

Helooj! sitter i Kajsis kök nu och kollar på när hon gör pankakor till oss! så jävla gott! ;) När vi har käkat så ska vi gå över till Kajsas pappa och fika i källaren eftersom vi ska sova där :) Lite senare vid typ klockan två så kommer typ Mia, Nea och Elin till oss :) vid fem drar vi oss till Emilia och lagar mat och sånt! :) aja, hinner inte skriva mer nu men vi hörs imon! kram! :D

frågestund!

Hej hej! jag kör på en frågestund nu! svarar ärligt på allt, kan vara undantag om det är något jätte privat bara. Men fråga på ändå! ;) ska försöka svara på allt så gott jag kan :) Kram kram!

hipp hipp in my ♥


breath me ♥


mys at amandas!

Helloj! sitter hos Amanda nu och kollar på när hon fixar sig ;) Kom hit klockan halv 10 och då gjorde vi pankakor och käkade frukost tillsammans :) Vi ska snart ner på stan och fika och shoppa lite kanske ;) ikväll är de bara jag och Amanda här så vi ska bar ha kolla film och laga mat tillsammans ;) Kram kram!

mysi låtar ♥







och tillsist favoriternas faovrit!

cool kids cant die!


klar städat!

äntligen klar med städningen! nu är de film mys som gäller för min del! kram kram!

mitt lilla rum hos mammi, längtar tills jag får stugan i trädgården. Vi ska renovera den så ska jag bo där sen! :)

lite av de jag har köpt på mellandagsrean :)

cool!

Hittade en bild på min söta tvilling som jag egentligen hat lovat att aldrig lägga ut men kunde fan inte hålla mig längre ;D Kommer verkligen ihåg denna dagen tydligt, de var jag och min stora syster Emma som klädde ut han och jag tror nog han va arg i en hel vecka efter de ;D haha älskar dig Philip ♥

städning!

Hej hej! sitter i min säng nu och har tatt en pause, har städat hela dan nu. fixat min mini walkingclothset eller hur de nu stavas ;) Nu är de bara lite kvar att göra sen efter de så är de julmust och "love acually" som gäller! ska bli super mysigt! Ska bara vara hemma ikväll, mitt knä är bättre nu som tur är, kunde knappt gå på de igår ju..
Imorgon ska jag vara med Amanda hela dan! ska bli super mysigt! ska åka till henne vid halv 10 så ska vi dra ner till esspersohouse och käka frukost. Sen ska vi bara mysa hela dan, får se vad vi hittar på men på kvällen är de hemma mys och film hos henne iallafall :) aja nu får jag nog ta och städa klart de sista på rummet. Kram kram!

haha lite tjuvkik på gaderoben, ful bild men ni ser ju iallafall ;)

hur länge är de okej att man skrattar ? ;D


förstörd nyår?

Hej hej! ligger i min säng och myser med svullet knä och huvudvärk.. äger!
Idag har jag vart med Kajsa i göteborg! :) Vi shoppade kläder till nyår och bara mös hela dan. Nea kom ner en sväng och tog en fika med oss också, de va riktigt mysigt! :) Nu när jag äntligen har köpt allting till nyår så får man då reda på att man kanske inte får va med dom man skulle va med så nu kanske jag måste vara hemma på nyår vilket SUGER! aja, kan inte sörja över de hela livet kommer fler tillfällen men hoppas de ordnar sig iallafall :/
lägger inte ut en bild på nyårs outfiten än, ska spara de och lägga ut den på nyårsdagen istället! ;) men här är en liten tjuvtitt iallafall ;) kram kram!

mellandagsrean is here! :D

Hellu everybody! allt bra med er? ;) jag mår super iallafall :) Är på sånt här grymt bra humör idag bara! haha aja, Nu ska jag snart ner till stan och träffa kajsa. Vi ska shoppa på mellandags rean! :D ska bli skoj, får se om jag hittar något fint att ha på mig på nyår :) Om jag inte gör de så får jag bara hoppas på att de finns något fint i göteborg som jag kan köpa. Vi ska ju dit på imorgon så de är bara att hoppas på de bästa! ;)
Ikväll sover jag hos kajsi, vi ska nog gå på bio, annars ska vi bara va hemma och kolla film tror jag :) Kram kram!


haha mobba inte fårlakanet! tack på förhand ;)

time gose on and youre gone♥


time ran bye, though u leaft me forever. gues what.. i was wrong. All this time i watied for a perfect moment to forget all thoughs menories we made but they are just stuck up in my head and just wont go away. They are only hurting me so why have them left there with no sence at all..?
Whis i could turn back in time. Change everything and fix all of the scars we made but time gose on and youre gone


nyårskläning?!

Hellu! myser i sängen med lill sys next to me ;) Kollar nu igenom lite bilder jag och Lisa tog innan, har redan lagt upp några av dom som ni ser i dom två in lägge under detta :)
Imorgon ska jag till stan med Kajsis, ska se om jag hittar någon fin nyårskläning och lite fina smcken men får se hur de går med de ;) På kvällen imon sover jag hos Kajsa, vi ska nog gå på bio på kvällen och sen dagen efter går vi upp tidigt och åker till göteborg för att handla på mellandags rean! :D jippie! de ska bli skoj :D aja ska kolla film nu. puss!
här kommer tre söta kort jag hitta från webbcamen som arna och markus har tatt, haha söta är ni ;)






A person who never makes mistakes never makes anything.


sweet little sister ♥

älskar dig lillgumms! ♥



julafton nummer 2..

Hej hej! vaknade för en liten stund sen, nu sitter jag vid datan och har precis duschat, ska snart käka frukost med Elin, Emma och Peno :)
Igår var jag med släkten, vi käkade och öppnade paket, ja sånt man brukar göra ;) Lite senare på kvällen så kom elin hit och sov här när alla andra hade åkt hem :) Vi gjorde inget speciellt, kollade film och käkade godis typ ;D haha vilka liv vi har.. ;)
Aja idag ska jag åka till mamma och fira julafton för andra gången med hela den familjen ;) Vi ska nog bara käka julmat och öppna paket tror jag :) aja, är fett jävla hungrig nu så ska dra mig till köket. Kram!

merry christmas! ♥

Hellu everybody! snabbt inlägg innan alla gäster kommer :)
Kom precis hem från stan, har vart där med Emma, Pappa och Pea. Vi kollade lite på fästningen och handlade på hajen en snabbis också :) Nu ska snart farmor, farfar och alla andra gäster komma hit och så ska vi kolla på Kalleanka och öppna alla paket :D Senare efter Kalleanka så kommer Elin hit också, sen sover hon antagligen här ikväll :) Men nu ska inte jag sitta här och blogga de är ju ändå julafton ;) men ha de super allihopa! :D kram kram!

wild horses ♥






u make me smile! ♥


några bilder från instagram på mina fina vänner! tack för att ni finns ♥

youre perfect for me ♥


merry christmas!

hellu! förlåt för den dåliga updateringen har inte haft tid att blogga så har inte blitt av men nu när de är lov kommer jag ha mycke tid så det blir mycke bloggande nu! ;)
Har käkat för en liten stund sen, pappa, Pea och Peno var inte hemma så jag Emma och Philip käkade pizza och kolla på Briget Jones dagbok :) Innan idag så var jag på stan med Elin och shoppade julklappar, tog en snabbfika på esspresohose med emmsi också :) Igår sov jag hos Elin, vi var med Amelia och några gjorde inget speciellt kollade film och bara mös hela kvällen :)
Imoorgon är de julaftoon! har knappt hunnit tänka på de! glömt de totalt typ ;D men aja de ska bli kul iallafall! god jul allihopa! :)

! ♥ !


the smile is a great cover..


cooking at alice!

Hej hej! sitter nu i Alice kök och koll anpå när hon lagar mat ;) Har precis vart hos Emilia en snabbis, innan va vi en stund på stan och sen drog vi till polisen pågrund av att jag skulle anmäla min cykel, den blev stulen förra veckan så de va la på tiden att göra de nu ;) Nu ska vi snart käka och sen ska Alice mamma köra oss till mig och så ska vi va hos mig till halv sju, sen drar vi oss på handbolls match i brearedshallen :) men jag bloggar mer senare efter handbollsmatchen. kram kram!
snygg brallis i köket!

mooornin!

Hellu! snabbt inlägg! Ska snart till skolan vänatar bara på att pappa ska komma hem och skjutsa mig och philip :) Idag ska jag till läkarn efter skolan och sen vet jag inte vad jag ska hitta på en bloggar lite om de senare :) Kram kram!

'

Ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, de är rädda för svaret.



remember me? used to be youre world.

Dont know what it is, dont know if i will ever know but theres something with u that makes me smile even at those days i just wanna die and hit something hard up in my face. But u know what? that was so long ago, u have change, ive changed. Dont know if u ever will understand but i think those two words can help u get my feelings for u.

fuck u.

stan!

Hej hej! kom hem för typ en timma sen, har vart på stan med Kajsa, Alice och Tim och shoppat lite, Kajsa skulle tvunget hitta sin nyårskläning idag så vi fick gå runt halva stan men hittade ändå ingen ;)
Slutade vid 20 över två idag och då gick jag, Kajsa och Julia ner till stan och tog en snabb fika, sen stack Julia hem och då träffade vi Tim och Alice och gick på stan med dom tills alla affärer stängde och då tog jag bussen hem och ända sen dess har jag inte gjort något speciellt har typ bara tatt de lugnt och spelat lite piano ;)

my lovley friend!

snabbt inlägg..

Hej hej! snabbt inlägg innan jag går och käkar. Har precis fixat mig dagens outfit blev en svart blus och ett par vanliga jeans, kanske lägger ut en bild på de senare ikväll ;) Nu ska jag snart ta bussen till skolan, är en rätt chill dag idag, har inte så många vanliga lektioner pågrund av att de är sista veckan :)
Efter skolan idag så ska jag och Emilia träna till ett framträdande som vi ska va med på på Torsdag, vi slutar ju skolan den dagen så vi ska sjunga på den "avslutningen" eller va man nu säger ;) aja får nog gå och käka frukost nu så jag inte missar bussen idag igen ;) kram kram!

winst!

Hejhopp! mycser i sängen nu och har precis duschat och tvättat bort sminket :) Idag har jag vart med Kajsa, vaknade typ klockan 10, då fixade jag mig och gick och köpte frallor till mig och Kajs. Missade den bussen jag skulle ta första gången så kom till Kajsa vid typ 12 istället hähä ;) men aja då käkade vi frukost och sen drog vi ut och fotade en sväng, blev lite bra foton men dom kommer ut någon gång i veckan när Kajsa har redigerat klart dom :) vid typ halv fyra stack vi till WIC matchen och kollade på den :) Efter de stack jag hem en snabbis till Kajsa och hämtade mina saker och stack hem. Nu när jag har vart hemma så har jag inte gjort något speciellt har bara pluggat lite och duschat typ ;) aja, är sick trött nu så får väl dra mig mot sängen. puss!


blir på så jävla bra humör av denna låten! älskar den!

tagg..

Hej hej! sitter i soffan och myser, ska nog snart gå och lägg mig, är sick trött nu asså!

Imorgon ska jag upp vid 10 typ, då ska jag fixa mig och köpa frukost till mig och Kajsi, så får cykla in till stan med frukosten så käkar vi den hos Kajs ;) Efter vi har käkat så ska vi fota och kanske fixa min design om vi hinner för vi ska på WIC matchen klockan fyra så får se hur långt vi kommer ;)
aja har inte så mycket mer att berätta men här kommer några sexy photos som jag bara blir så jävla käär i ;)



liten bit av en ny låt..

Hej hopp! kom nyss hem farmor nu, sitter nu och spelar lite piano för tillfället. Här kommer en liten början på en låt jag håller på med :)

äntligeeen! :D

God morgon! sitter i Kajsis kör nu och har precis fixat mig. Snart kommer pappa hit med Pea, Peno, Emma och Philip, då ska vi dra ut till Espevik till farmor och träffa Tova, Jossan och Johan :) ska bli jätte kul, känns som de var årsen jag träffa dom! tror vi ska vara där hela dan så kanske sover där men får se hur jag gör :)
Imorgon ska jag nog träffa Kajsa igen och vi ska ut och fota isåfall, antagligen bli det en ny design och header efter de! :D men nu är ska jag käka frukost men vi hörs senare eller imorgon! kram kram! :)

guld!

kollar igenom lite bilder sen i sommras och från förra vintern så här kommer några av dom, saknar allt så sjukt mycket! ♥






love u erickssons ♥



hellu! sitter i soffan med kajsi och bara tar de lugnt och myser, har precis vart och hyrt film eller aa vi köpte bara cola för vi hittade ingen film ;) haha, aja här är lite bilder från i sommras med syskona ericksson, love u guys! Kram kram!

stan med tim och kajs!

Hejhopp! sitter i köket med Kajsa nu och gör toasts ;) är så jävla hungig nu! känns som jag inte har ätit på år! ;) Om en liten stnd kommer Tim hit och då ska vi tre dra ner på stan en sväng och shoppa julklappar och lite så  ;) Ikväll ska jag sova hos Kajsa och de är förädrafritt hela kvällen så då passar vi på att laga pizza! ;D haha nej men vi sa nog bara ta de lugnt och kolla film och fetta oss hela kvällen ;)
Imorgon kommer Tova Jossan och Johan hit från stocholm så vid ungefär klockan 12 så ska jag ut till espevik med dom och käka lunch hos farmor, ska bli super mysigt, har inte träffat dom på ett halvår nu. aja nu är mackorna färdiga så får dra mig nu då ;D ha de! :)


missad buss..

god morgon! kom precis hem.. igen, missade bussen så var tvungen att gå tillbaka så ska få skjuts av Morgan nu istället :) idag ska jag sova över med Kajsa tror jag, mina kusiner kommer hit från stockholm också så ska nog vara med dom lite innan jag åker till henne :)
Tror int ei kommer hitta på något speciellt ikväll ska nog bara kolla film och ta de lugnt, men får se vad som händer :)
Imorgon kväll ska jag till Espevik till min farmor med pappa, pea, peno och mina kusiner :) men aja hinner inte skriva så mycket mer nu ska åka om några minuter ;) kram kram! :)

då va vi igång igen!

Hola everyone! som ni ser så gav jag upp med att inte blogga tills min design var klar ;) Kunde inte hålla mig så satte bara in en ny bild i header så länge och så fortsätter jag blogga som vanligt tills den nya designen blir klar :)
Sitter just nu i soffan och pluggar, har två inlämnigar tills imon så måste försöka få klart dom nu innan jag sommnar..  hinner tyvärr inte skriva så mycket mer nu måste verkligen bli klar men läxjävlarna! men vi hörs imon bitti eller senare ikväll ;) kram kram! :)

sötnos ;)

sånt som nästan var bortglömt..





RSS 2.0