godingar ♥


fuck problems we dont need them anyway..


even the best fall down sometimes..

Hej hopp! vaknade för en stund sen och har precis käkat godaste fukosten på länge med Lisa, Lotta och Stella, super mysigt :) Nu är de snart dax att ta en cykel tur till min dadda och häta lite saker så jag kan plugga vidare inför alla prov denna veckan :) Igår skulle jag egentligen sovt hos Elin men var så sjukt trött så pallade inte och gick hem och sovde hemma istället :) Vi var även på WIC matchen, sjukt spännande men dom förlorade med 6-7 tror jag e va ;) haha, jaja har inte så mycket mer att skriva om så hoppas ni har de bra idag! puss på er :)

foreveralone hos kajsa...

Hej hopp! sitter hos Kajsa nu, hon skulle till göteborg med hennes syster och hennes mamma och jag kan inte komma hem på två timmar så fick nykeln så jag kunde stanna här tills dess ;) jaja, idag ska jag på en slutspels match i innebandy med Elin sen så är de plugg som gäller för mig, tagga va hemma och plugga på en lördag! äger.. fast ne..
Ska föröka få klart boken om mig som vi skriver i svenskan och så ska jag plugga till SO provet vi har till på Tisdag som jag inte vet vad vi har prov på så de ska bli kul och se hur de går med det ;) hoppas alla får en grym lördag iallafall! puss och kram på er :)

chillar med kexet

hej hej! ligger nu i Kajsas säng och myseer, ska snart käka tacos med Alice och Anna kajsa mammi :) Sen lite senare kommer Gustav hit och då ska vi äta chokladglass för alla er som har lust att blir avundsjuka ;) jaja, ha en brao kväll everybody! puss hej



fem sanningar

1. jag kan få stora näsnborrar
2. i like big butts and i can not lie
3. gillar rappmusik ;)
4. hittade min äkta kärlek vid 2 års ålder! chokladglass ♥
5. min favortit film är "det brinner" (den är för typ 10 åringar från början)

freeedag

Hej hej! sitter nu i kajsis kök med Alice och snackar lite med henne va skjukt längesen sist! Nu ska jag snart gå in till Kajsas rum, hon sitter och snackar skype med gurra så ska nog börja va lite social känner jag ;)
jaja, ikväll är de taco night med gustav och Kajsa som gäller för mig! så vi kanske hörs senare! puss hej :)


hej jag vill här ifrån..

Hej hej! sitter på engelskan nu med emilia och ska snaart få sluta, vill bara från skolan nu! har saknat dig helgen <3
När jag har kommit här ifrån ska jag och Kajsa hem till henne och säkert ner till stan sen tror jag :) Ska ha taco kväll tonight, alla som vill komma är välkomna ;) jaja, sen efter tacosen har jag inte en aning om vad vi ska hitta på men kommer nog bara vara hemma och drick cola eller något liknande.. haha standarnd för oss ;) hinner inte skriva mera just nu men hoppas ni får en grym helg! puss :)

spanish..

Hola amigos! sitter nu på spanskan och lyssnar på en redovisning, har precis haft lunch. Jag och Emilia var och spelde lite olika låtar i musik salen ;) Nu är de bara en lektion kvar efter denna och sen slutar jag och ska till kören! men vi hörs senare puss hej! :)

hola amigos!

Hej hej! ligger i sängen och snackar skype med Andreas och wille just nu men ska nog snart sova tror jag, är cp trött nu.. Imorgon ska vi ha matte prov så får hoppas jag klara de nu, pallar inte omprov.. jaja ska gå igenom alla momenten och sånt nu innan jag somnar om jag orkar ;)
Idag efter skolan va jag med Kajsa och vi gick först ner en snabbis ner till stan med Maja och Julia, sen drog jag och Kajsa hem och käkade hos henne och snackade skype en stund med Gustav, sen har vi inte gjort så mycket mer bara tatt de lungt :) pallar inte skriva mera nu puss hej hoppas ni har haft en bra dag! :)

filmen får prata för sig själv..


use somebody ♥

Här kommer en video jag inte tror jag har länkat här på bloggen innan, men vissa av er kanske inte har hört den innan men för er som inte har och vill lyssna så gör gärna de ;) puss puss

grattis mammi !♥

Hejsan hoppsan! är just nu i köket med Lisis, vi baakar till ikväll för mammi fyller år så ska fira henne lite granna ;) Tog bussen hem direkt när jag hade slutat idag för att komma hem så fort som möjligt och börja med bakningen ;) Nu står den i ugnen och sen ska vi bara lägga på frukter och sånna saker så är de klaar sen :D hihi stolt att jag kan baka för en gångs skull, den ser lite bränd ut nu så ska ta ut den tror jag.. hinner inte skriva mera! här kommer lite sexi mama bilder på mig och min sexi sis! puss hej




summer insparation



kyrkan rules..

Hej hopp! kom hem för en stund sen, har vart i Kyrkan, lika kul som vanligt med lite kyrkmusik så här på morgonkvisten ;) Sov hos Elin igår så gick upp klockan 10 idag och stack till Maja så hade vi följe till kyrkan sen :) Nu ska jag försöka leta upp mina papper till en svenska uppgift vi ska lämna in imorgon, tappade bort dom när jag skulle ta med dom till mamma.. standard att jag tappar bort saker.. jaja, är bara att börja leta och skriva klart den ;) hoppas ni har en mysig dag idag iallafall hörs kanske senare puss hej :)
Länkar en av mina nya favorit låtar längst ner i inlägget för er som vill lyssna, riktigt svänghit! Känner även att dom har fått till texten, blir lite rörd av alla fina kärleks ord dom har fått in i den ♥

... ♥

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
För ljus att nå. Så djupa sår. Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om. Men jag vänder om, än en gång. Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt. förlåt att jag aldrig sagt förlåt.

saturday baby! ♥

Hej hej! sitter i sängen efter en storstäning på rummet.. de va lite stökigare än va jag trodde.. jaja nu är de fixat och klart! :D Ska snart åka in till stan och träffa Elin, sover nog där ikväll också om jag orkar :) Vet inte vad vi ska hitta på ikväll men kanske bloggar om de sen, men antagligen glömmer jag att göra de så.. aa ;) imorgon vid elva så ska jag till kyrkan.. lika kul som alltid ;) Efter de så kanske Emilia ska hjälpa mig att färga håret :D har bara tonat innan en gång så ska bli kul och se hur de blir :) jaja, ska käka lite nu innan jag drar mig mot stan, puss hej hoppas ni har de grymt idag!


Aj..?

Hej hej! Kom hem för en stund sen, har vart hos elin en stund, vi har inte gjort något speciellt bara tatt de lungt :) Fick gå hem för jag hade glömt min cykel, blöder just nu på hälarna på grund av dom jävla skoskaven.. jaja, ska sluta klaga är ju faktiskt hemma nu ;)
idag slutade jag klockan tio över två och spenaderade halva eftermiddagen som va kvar med Linus och kollade lite videos han visade på youtube ;) haha! kommer länka min favorit i slutet av detta inlägget för er som vill kolla, riktigt rolig! :) När klockan började närma sig tre tiden så gick jag på kör med Kajsa, lite att ta igen nu eftersom jag har vart bortrest men de gick bra ändå som tur va ;) jaja, efter kören stack vi till Kajsa en stund och käkade och sen ner till stan och köpte en tröja till henne :) aa, hade la inte så mycket mer att skriva nu men hoppas ni har haft en bra dag iallafall! puss och kram :)

0.38 är min favorit del !

"dom ser ut som korvar" eller..?

Hej hej! Kom hem för en stund sen, har vart på dansen, dagen började med Hemkunskap, vi hade vekarie så vi gjorde cupcakes, sjukt söta blev dom men enligt våran vekarie såg mina och Alice ut som "korvar typ".. tack för den du!
jaja, sen har dan bara rullat på, sista lektionen hade vi gympa men jag och Emilia fick i uppgift att gå ner och fota blommor istället så vi tog kort på några blommor och avslutade med varsin stor pommes på torggrillen, mums! När vi hade slutat gick Emilia hem till sig och jag gick vidare till Bellsus, vi käkade och lite så hos henne innan vi drog till dansen :) Nu är de bara jag och min kära NO bok här hemma, mysigt som fan! hoppas nihar haft en grym dag! puss!



When you try your best, but you don't succeed..


sakerna du antagligen inte vet om..

Finns saker folk inte säger, du tror inte dom gör ont. De gör dom. Många är rädda för att berätta, även jag. Ibland är de bättre att inte säga något och försöka gå vidare. Ibland vill man inte hålla allt inne helt själv. De är då man pratar med, bästis, mamma, pappa eller vem man nu litar på. För ungefär ett år sedan va jag otroligt trött på hela mitt liv och ville börja om på nytt, testa nya saker. För min egna skull. Bytte skola, slutade i till slut i alla sporter som jag gick i osv.
Allt kan man bara inte glömma, det är omöjligt. Även för dom som lägger ner hela själen för att lyckas. Jag har en massa underbara vänner som jag har haft otrligt kul med när jag va mindre, sånna som fortfarande betyder så otroligt mycket även om dom inte vet om de eller har förstått de så gör dom verkligen det.
Just nu har jag kommit till den punkten när jag vill spola tillbaka mitt liv och fixa de jag nu önskar att jag gjorde mycket tidigare, fått sagt de jag inte fick sagt. Men de skulle för fan inte ens Jesus kunna göra.. eller..? Så börja om, känndes som de bästa man kunde göra. Med de menar jag inte att jag ska lämna alla underbara vänner jag har! utan att ändra på mina egna brister, jag menar inte brister jag tycker är fel på mitt uteende utan i beteendet. Så istället för att irritera mig på alla jag har omkring mig som bara sårar, så ändrar jag mig och hoppas att dom ändrar sig tillbaka helt enkelt.

tack för den du...

Hola everyone! ligger i soffan lite sådär halv trött, har vart vaken i snart en timma, hade glömt stänga av mig mitt alarm så vaknade lite väl tidigt + att min fetto kompis tog upp hela min säng... jaja, nu ska jag sitta här tills hon vaknar och går upp, sen ska vi la fixa oss och hitta på något kul sen, ingen aning om vad men går säkert ner till stan tror jag :)
Ikväll ska jag sova hos Elin, vet inte exakt vad vi ska hitta på men kanske skriver mer om de senare om jag inte glömmer att blogga ;) annars får ni ha de grym dag! puss hej :)

freeedaaag! ♥


drar mig till skolan innan jag hinner bli försenad! hörs senare! puss hej :)

Gurrebooi is in the house

cha cha bitches!! Gurrebooi här ( instagram@gurrebooi ) sjukt chill dag med gubbarna och snubbarna
när vi sskulle ta våran rymdraket med hääst släpp till ulf så såg vi en gräsmatta!!!! sick!!!!!!!!!!!!!!!!!
så vi körde lite med rymdraketen med hästsläppet på skiten .riktigt roligt!!! eller pöjkar??? :O fixa kaffe... back bitches!!!!
nice med kaffe i pastan!! måste ni tästa killar! har dagens video från youtube på G!!
så jåvla grymt!!! ( bocken är rebecka... )
// the big booi gurrebooi
( har stor kuk ring: 0723105300 om ni vill ligga) en riktig jävel kan jag ju bara säga till er som är känsliga, ni behöver inte ring!!
ha det geeeet // Guuttenbooi

stop kony!

Kollade nyss på denna videon genom en tjej jag har på facebook. För alla er som inte har kollat på den tycker jag ska göra det nu! Förstår inte hur det kan vara så här utan att vi vet om det, orättvisa!


bedroom gangstah




home sweet home..

hej hej! ligger i min säng nu och ska ta en liten powernapp innan pluggningen. Gick hem fråm skolan innan, va så sjukt trött så orkade inte. Kom hem vid klockan elva och då insåg jag att jag inte hade några nycklar, pappa va i göteborg och svarade inte i mobilen så fick stå ute tills han kom.. dock kom han hem med mcdonalds mat till oss så de va värt väntan ;) jaja nu ska jag sova en liten stund så orkar inte skriva mer men hoppas ni har en bra dag! puss hej

asså..

Hitta denna lite smått random videon på youtube, hade tydligen lagt upp den ;) så här har ni två pratande mongos om ni vill se

bästa av dom bästa!

Hellu! laddade nyss in alla bilder från mobilen till datan så här kommer några av mina favoriter! puss hej :)















snabbt inlägg..

Hej hej! kom precis hem från stan, har vart med August och fikat o kollat kläder :) Nu ska jag bara ta de lungt och kanske plugga lite senare :) pallar inte skriva mer men de kommer nog snart upp en ny cover för er som vill lyssna. puss hej!

drar mig till bonnalandet..

Hejsan hoppsan! ligger i sängen och pluggar lite just nu, ska snart åka med pappa till Munka och hämta Emma, vem vet kanke ser en kossa! amgad! Sen efter de så ska jag hem igen och gissa vad jag ska göra då..? plugga igen..
Där har ni mitt liv idag hoppas ni också har de lika roligt som jag! ;) puss hej

söt oliwer <3

sleep time ♥

Hellu! ligger i sängen med en kopp te och somnar inom några få sekunder, är cp trött nu..
Imon är de skolan som gäller ännu en gång sen ska jag ner på stan en stund med Elin och plugga resten av kvällen antar jag, har lite att ta igen nu så de blir antagligen mycket att plugga denna veckan.. jaja natti everyone! hoppas ni har haft en bra dag! puss

shopliiing♥♥♥


true shit!

skriver några sanningar om mig igen mest för jag inte hade något roligare att skriva om ;) enjoy!

1. Jag har fräknar i hela ansiktet fast de syns inte så tydigt på bild oftast ;)
2. Jag hatar tomat men älskar kethup..
3. skrattar mest åt mina egna skämt och oftast själv också..
4. Är otroligt lat av mig!
5. Kollar typ aldrig på TV bara film ;)
6. Säger saker utan att täna mig för
7. Måste alltid ha något att göra klarar inte av att ha tråkigt..
8. Har en pappa med Sveriges dåligaste humor.. nu vet ni var jag fick min ifrån..


home sweet home! ♥

Hej hej! ligger i sängen nu och ska snart plugga lite. Igår kom vi hem från Thai, har vart sjukt mysigt:) Orkade inte blogga när jag kom hem igår, va as trött och packade upp sen kom Kajsa och sov hos mig på kvällen, gick från stan ända ner till mig på Berared,work out! däckade vid typ halv nio och vaknade vid halv åtta, jag han dricka 5 koppar te innan Kajsa vakande för er som bryr er ;) jaja, som ni märker har jag nada att skriva om så vi hörs imon istället, här kommer lite bilder från Thai :) Har bara några än så länge men ska ladda in alla på min data någon gång denna veckan tror jag så de kommer fler :) puss hej





fin photoshopfail jag och Lisa hitta i en flykatalog ;)





23 timmar kvar.. ?

Hello everybody! sitter nu i receptionen pa holtelet och spelar lite kort med Calle och Lisa. Snart kommer taxin och hamtar oss och kor oss till en bat som ska kora vidare oss till flygplatsen :) Satt nyss och funderade pa hur langt tid det kommer ta att komma hem med alla olika flyg och tag vi ska aka med och jag fick det till ca 23 timmar... fyfan! ar inte jatte taggad om man sager sa men de ar bara att halla ut kommer ju fa komma hem och traffa alla jag har saknat sa det ska bli kul :) jaja hinner inte skriva mer nu men jag har haft tva underbara veckor har iallafall! puss hej, skriver nar jag har kommit hem igen :)

RSS 2.0