sunnny! ♥

Hej hej! ligger på altanen med Lisa och mammi nu och solar lite, så sjukt varmt.. Gick hem frå Elin runt 12 och då hade jag hur mycket kläder på mig som helst, hade inte riktigt tänkt mig att alla skulle gå i shorts och jag ensam i jeans jacka och en stor fet sjal så ja, jag såg rätt mobbad ut..
aja, idag skulle jag egentligen fikat med Anna och Hanna men Anna mådde inte så bra så de blev inget med de, så ska nog bara vara hemma och ligga i solen hela dan men de är ju minst lika bra ;)
men ni får ha de så bra idag och njut av solen för den är ju rätt sälsynt i Sverige om mna nu säger så ;)


snabbt inlägg..

He hopp! sorry för att jag inte har bloggat dom senaste dagarna, har inte vart hemma på två dagar så därför har jag helt glömt bort att blogga. Nu ska ja fixa mig och snart iväg igen, sover borta inatt igen så de blir mer updatering imorgon istället, puss hej :)

vad är grejen med att sänka folk och kalla dom fula..?

Har blivit så sjukt trött på alla människor som sitter och gör videobloggar om att dom tycker andra är "fula" "tjocka" osv..
Okej, man behöver inte tycka att alla man ser är de vackraste som finns men att visa de genom videobloggar tillexempel är nog fan de västa som finns.. Förstår själv inte hur man kan sitta och säga något sånt mot andra människor bara för dom inte ser ut som brad pitt..? De ända man gör är ju ändå bara att skämma ut sig själv så jag fattar inte riktigt grejen med de om jag ska va ärlig :o







paus...

HEJ! förlåt för dåliga uppdateringen de sista, jag har inte vart på humör att blogga dom senaste veckorna men ska bli skärpning nu en gång för alla! ;)
Idag hade vi sovmorgon till halv nio, inte så länge men de är ju alltd nått lixom ;) Va inte i skolan överhuvudtaget på hela dan eftersom vi va på studiebesök på några olika ställen med klassen. Sen när vi hade slutat så tog jag en snabbfika med mammi på tovedals :) Vid fyra gick vi till en sångpedagog som jag ska börja på privat lektioner hos.
aja, nu sitter jag i min säng och snackar skype med Emilia och ska jag snart ut en sväng tror jag. får se om jag orkar bara för jag är så sjukt trött.. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall puss hej


han kan inte va seriös..? kolla igenom alla olika miner han gör i videon och lyssna på texten...

sööndag...

Hej hopp! Kom hem från läjetspizzeria för en stund sen, har vart där och käkat med Lisa, Stella och Emilia.Innan de så var vi ute och fotade med Amanda, Lotta och premwika. Kanske lägger upp några av dom bilderna senare :) Nu ligger jag i min säng och gör inte ett piss.. ska snart ut på en promenix tror jag :) Sen tror jag inte att de händer något mer speciellt dena dagen, ska bara ta de lungt och va hemma :) Men hoppas ni har en mysig söndag iallafall. Puss hej :)


Being strong sometimes means being able to let go


saaagan om ringen kväll

Godmorgon! ligger i sängen och vakande för en liten stund sen, nu ska jag snart hoppa in i duschen och dra in till stan och träffa Emilia, vi ska gå en sväng på stan och sen ska jag på bröllop med mammi :)
Ikväll ska jag och Emilia ha sagan om ringen kväll, ska bli så sjukt mysigt! är fortfarande inte riktigt helt frisk sen i Torsdags så vi tar nog de bara lugnt :) aja, bloggningen har vart ganska dålig de sista men har inte pallat helt enkelt men bättrar mig nu :) ska hoppa in i duschen nu så ni får ha en grym lördag! puss hej!

Freeedag!

Hej hej! Sitter på engelskan, är så sjukt trött.. Vill här ifrån nu.. Ska låta emilia pigga upp mig efter skolan gemon en fika på stan :)
Ikväll ska jag bara va hemma, hade feber igår så därför orkar jag inte hitta på något speciellt.. Men på lördag så ska jag va med Emilia igen och ha film kväll tror jag, men vi kommer la antagligen hitta på något annat.. Vi kommer säkert tröttna efter 5 minuter.. Aja hinner inte skriva mer nu puss hej


heaven ♥

Hej hej! gjorde en snabb cover på heaven, pallade inte spela in den och rediga och sånt så gjorde den bara på photo booth, ganska dåligt ljud men kanske gör om den om några dar och spelar in den satt de blir bättre ljud här är den för er som vill lyssna ändå :)

såren som inte syns är dom som ger mest smärta

Finns saker vi glömmer, personer som betyder men försvinner. Problem visas inte längre när dom är bort glömda från andra sidan. Vissa visar sakerna som händer, vissa inte. Det betder inte alltid att dom mår bättre för de. Såren som inte syns är tyvärr oftast dom värsta. Saker kommer fram, myter, sanningar och alla dom människor där emellan. Ibland är de bara så att man vet att vad man än gör så kommer det inte funka men det blir inte bättre för de. Kan inte bli mycket värre än vad det redan är.

ska bli städerska...

Hej hej! ligger i min säng och bara gosar ner mig fram för en film, så sjukt gött! har städat hela dag nu så är cp trött nu.. Hade tänkt att gå ut på en promenad men pallar verkligen inte så jag struntar i de nu och bestämde mig för att kolla film istället.. aa, vad ska men mer berätta om, de ända jag har gjort idag är att städa och spelat jakten på den stora nöten men min lilla syster.. forever alone lite smått sådär ja..
aja här kommer en cover och några före och efter bilder sen jag sädade för er som är intresserade av att kolla på dom ;)





okej va segt....

God morgon! eller man kanske inte kan säga de nu? är lite sent nu... jaja, vaknade för en liten stund sen av att Emilia hoppade upp i min säng.. eller vänta, jag va nog vaken lite innan de fresten ;) Nu ska jag snart ta tag i mitt liv och städa mitt rum eftersom de ser ut som fan just nu... Efter de så ska jag ta en dusch och gå ut en sväng :)
Igår så gjorde jag och Emilia inte så jätte mycket, vi skulle kollat på sagan om ringen mend de slutade itället med att vi spelade jakten på den stora nöten och sen gick hem till Andreas och spelade TV spel.. Kanske inte världens mest händerserika Lördag men vi hade kul iallfall :) aja, nu är de nog 362174 pappa har sagt till mig att jag ska städa mitt rum inom 10 minuter så jag lägger i från mig datan nu. Hoppas ni har en mysigt lördag iallafall, puss puss :)

såren som inte syns är dom som ger mest smärta




sär mobil...

Hej hej! har egentligen bloggat från mobilen nu de sista men de har tydligen inte kommit fram har jag märkt nu men aja får blogga vid datan nu när jag äntligen har hittat den.. letade hela kvällen igår.. eller inte hela kvällen men ni fattar.. Innan jag kom hem igår så va vi på  maaskinen! så fett va de, sjukt kul men blev besviken att dom inte körde våldtäcktsman men överlevde att dom skippa den iallafall. Tog tåget upp vid halv två. När vi hade kommit fram så gick vi och käkade donken sen så satt vi vid senen och väntade på att dom skulle börja spela ;)
Nu kom jag hem från Munkagård för en stundsen, har vart där på öpppet hus, Emma ville väldigt gärna att jag skulle gå dit och klappa en ko så nu har jag gjort de ja..
Ikväll ska jag och Emilia ha sagan om ringen kväll och kolla alla dom filmerna! så sjukt kul ska de bli, saknat dom filmerna.. iofs a de inte längesen jag kollade på dom sist men dom tröttnar man aldrig riktigt på om ni fattar vad jag menar ;) aja hoppas ni alla har en grym lördag iallafall! puss hej :)
image description





sen...

hej hej! sitter på NOn nu, hann inte blogga imorsse pågrund av att jag försov mig så hade inte tid till de..
Idag ska jag va med Emilia efter skolan, vi ska nog bara ta de lungt och gå en promenad eller något, ska kanske träna också om jag hinner :) hoppas ni har en bra dag för imorgon ärree freedag mmmhm... och då ska jag på maskinen i Göteborg tror jag men får se hur de blir med de ;) jaja, har inte så mycket mr kul att berätta nu men ha de bra idag iallafall, puss puss :)



efter som jag inte har bloggat i helgen..

Här kommer lite bilder som jag har lånat från Kajsas blogg så här kommer min helg i några bilder :)


uppe med tuppen..?

Hej hej! sitter i skoffan nu och har precis ixat mig lite snabbt, ska snart äka frukost och sen cykla till skolan. Så jävla gött att vi bara går i skolan  tre dagar och sen är de helg kan inte bli mycket bättre..
Idag efter vi har slutat så ska jag och Kajsa gå och gymma, första gången för min del så ni som tränar på friskvågen kanske ser mig och mina skills på att leka biff ;) jaja, hinner inte skriva så mycket mer nu så hoppas ni alla har en grym första dag i skolan efter denna långhelgen! puss hej :)

ojdå......

Hejhopp! har heelt glömt bort min blogg dom senaste dagarna men de blir skärpning på de nu!
Kom hem från Kajs för en stund sen, vi har vart och käkat glass på stan, nu ska jag ut på en promenix och sen plugga lite..
Igår var vi med vårat gammla tjej gäng hos Kajsa, har inte hittat på något tillsammans på snart ett år så de va mysigt att vi fick gjort de nu :) Kvällen började med att vi lagade mat tillsammans och sen gick ner till brasan. Var inte där nere så länge för jag svimmade så då gick vi hem ganska direkt om man nu säger så.. ;) Mådde helt okej resten av kvällen men va inte så pigg på att hitta på något annat så dom andra drog efter vi hade käkat efterätt och sådär och då bestämde jag och Kajsa oss för att stanna hemma resten av kvällen men de va mysigt de med ;)
aja, har nog inte så mycket mer att berätta om men hoppas ni alla har haft en grym helg för imorgon är de skolan som gäller för en del av oss iallafall... puss hej :)
här kommer lite snygga bilder på min kömpis kaj

RSS 2.0