love ♥


JAG VET NÄSTAN INGET OM DIG, DU VET NÄSTAN INGET OM MIG


freedagsmys!


snabbfika!

Hej hej! Sitter här på esspresohouse med Alice och Emilia, har slutat för en liten stund sen så ska ta en snabb fika med dom innan kören börjar :) Efter kören är de plugg som gäller! Kram kram!

school time!


morning!

Godmorgon! vaknade nyss, ska snart blåsa o fixa håret och sminka mig. Idag ska jag såklart va i skolan som vanligt, slutar typ kvart i ett, göttans! vet inte vad jag ska hitta på då än men ska nog ner på stan och fika eller något lliknande med Kajsa like always ;D men jag bloggar lite mera senare om de. kram kram!
love u sis!

Även om vi inte är på samma plats längre så vill jag att du ska veta att jag älskar dig enormt mycket och jag kommer aldrig glömma dig vad som än händer ♥


street!

Hej hej! Kom nyss hem, har gått ändå från stan till breared, stolt tjej här nu! ;D
Idag har jag vart i skolan sm vanligt, hade elevensval men bytte ämne nu eftersom jag hade något som hette DISA som man skulle förbättra sitt självförtroende eller något men kunde inte ta de seriöst så bytte till musik istället ;)
Efter skolan hade slutat stack jag och Maja ner till esspresohouse och fikade en snabbis och snacka lite, efter de gick vi till dansen, lite väl hypra efter latten men skoj va de iallafall! ;)
När dansen va sluta så gick vi en lite promenad och köpte cola så följde jag henne hem och sen gick jag resten av vägen hem själv. Nästan som ett träningspass ju! ;D
Nu är de svenska boken jag! myysigt! kram kram! ♥

Guns N' Roses ♥


ey ;D


by the way, i love you ♥


volleyboll!

hej hej! snabbt inlägg..
kom nyss hem från sparbankshallen, har vart och kollat på när emma spelat volleyboll. Nu är de plugg som gäller! jiiipie!

no plugg! love ♥


love u ♥


då va fjortis bloggen igång igen då! ;D

http://topclass.webblogg.se/


du har alltid stått mig nära men nu känns du så långt bort ♥


mot donken!


!

Hej hej! sitter i stugan med Emmis och snackar skype! Imorgon ska Kajsa hit och så ska vi updatera topclass och lite så! blir antagligen några nya video inlägg också! :D men nu ska jag sova, lägger upp några av videosen imorgon kväll :) kram kram!

ballan och tom!

hej hej! sitter hos Alice nu och har precis vart och och fikat och gått en sväng på stan :)
Imorse när jag hade fixat mig och sånt stack jag till Vallen och va där med Alice, Tim, Frida och några andra tjommar och kollade lite fotboll och bara chilla hela efter middagen. Nu ska vi och träffa tim igen en liten stund sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kram kram!
dagens outfit!


syster ♥

finns en tjej som är som en syster för mig, som alltid ger mig råd och finns alltid när jag behöver snacka. vi har så sjukt mycke sjuka minne ihop som alltid finns kvar inom mig ♥
Nu är hon på andra sida jordklotet och kommer inte tillbaka förens om ett helt år då allt kommer ha förändrats. älskar den här tjejen så enormt mycke, vill att hon ska veta de. kram♥
miss u nata. ha de grymt! glöm inte hennes blogg. grymt bra! checka den! http://nataliekastberg.blogg.se/

Nothing's changed, no one can take your place ♥



utan dator..

Godmorgon! sorry att jag inte bloggade igår, hade ingen data glöme den hos Kajsa. Men åkte hem nu så tog den hemma ist.
Vaknade för en liten stund sen och har precis käkt frukost :) Nu ska jag fixa mig och dra in till stan och träffa Alice :)
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men ska kanske va med Kajsa och några fler. vet inte vad vi ska hitta på men bloggar om de lite senare när jag har hämtat datan.
Kram kram!

movietime!

Hej hej! Ligger i sängen och kolla facebook och lite så, har precis ducshat och tvättat bort sminket. Nu är de film time med Lisa! Puss!

If you didn't notice, you mean everything ♥


gammal men så sjukt bra! ♥

cool in school!


bjuder på dom ;D

thaii ♥

Hej hej! Har precis käkat thaimat och ska snart städa lite ;D Idag va jag i skolan som vanligt, vi slutade vid typ kvart i ett och då stack jag och Kajsa till blådörren och fikade en snbbis innan jag tog bussen hem. När jag kom hem så spela jag lite gitarr och satt vid datan o bara chilla hela eftermiddagen hemma. Ikväll är de film med Lisa som gäller, mys! kram kram!

BLOGGEN IGÅNG IGEN!

Nu kör vi! ska böra blogga igen, updatering varje dag från och med nu! Kajsa ska snart hjälpa mig lite med designen och sånt men har fått in en ny header nu iallafall, men de kommer alltså mer ;) hoppas ni gillar den. kram kram!


i look up at the stars hoping youre doing fine


cool in school!


hej hej! ligger i sängen och kollar facebook och ska snart kolla film med Emma :)
Efter skolan idag så gick jag och maja på dansen, va inte med men kollade på en liten stund så vi inte missde för mycke ;) aja efter de gick jag hem till Kajsa en liten stund och chilla medans jag vänta på bussen.
Sen har de bara vart mina läxor och jag hela kvällen.. myysigt! ;D
Puss o kram!
lite fina bilder från idag;D

mac ♥

Hej hej! Vaknade för en liten stund sen, har precis fixat mig och käkat frukost. drar mig snart mot Kajsa så ska vi till skolan och ha skoljoggen och classikern, fast jag ska inte springa på grund av att jag är förkyld men ska powerwalka med allan ist ;) När man har sprunngit klart så har vi rast till halv ett och då ska dom dela ut våra datorer och hjälpa oss med dom och sånt. så de blir inga lektioner på hela dan!:D tagga, tagga, tagga! ;)
puss & kram!

love ♥

secrets-maddi jane
everrything will be alright-joshua radin
winter-joshua radin
every rose has its thorn-mily cyrus

thinking of u makes me smile!


photo booth ♥


skärpning från och med nu..

Hej hej! förlåt för den usla uppdateringen men har inte hunnit för alla läxor plus att jag har vart sjuk :/ men de bli skärpning på de nu!;D
Kom nyss hem från Kajsa, vi har vart på stan och fikat och lite så. slutade typ halv tre idag då va jag först tvungen att leta upp min väska som jag hade råkat glöma på en bänk i idrottshallen.. när jag hade hittat den så träffade jag Kajsa och så gick vi hem till henne en liten stund och chillade. Efter de stack vi ner till stan och fikade :)
Nu är de bara chilling hemma resten av dan! kanske hittar på något senare får s eftersom vi börjar typ nio imorgon och inte har några lektioner på hela dan plus vi får våra datorer:D så sjukt gött! mac ♥
Puss o kram!

lite smått klantigt kanske...

Hej hej! Kom till hotellet för en liten stund sen, har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. Myser i sängen och kolla TV med Emmsi nu :)
Efter lite sömn idag efter skolan så tog jag bussen in till stan och fikade med Alice och Frida. Sen tog jag och Philip tåget upp till götet. När vi kom fram så skulle vi ta spår vagnen till liseberg och gå till hotellet därifrån men så klart så råkade vi ta fel spår och hamnade i Angered och va tvungna att åka hela vägen tillbaka och hitta till den rätta spårvagen... häh lite smått klantiga kanske ;) aja, när vi kom fram så gick vi och käkade på donken med papi, Pea och Peno och sen gick vi till hotellet :)
Imorgon är de shopping som gäller! puss och godnatt ♥

best of dah best!

hey alablihopa!

weekend i gbg!

Hej hej! Sitter hemma hos pappi och väntar på att Emma och Philip ska sluta skolan så vi kan ta tåget till göteborg. Pappa, min låssas mamma och Peno är där nu, och vi ska dit och vara där hela helgen bara för att hitta på något med familjen :) Så de blir inte så mycke blogande men några inlägg om dagen iallafall :)
aja, Idag så började vi kl 8 istället för halv 10, hääärligt! eller inte..
vi skulle ha typ datakunskap eftersom vi ska få våra mac nästa vecka, så vi satt och typ snacka datorer och internet mobbning och sånt o typ en och en halv timma.. men efter den lektionen gick jag hem för jag fick lågt blodtryck och höll på att svimma så kunde inte va kvar i skolan :/ aja har sovit lite nu så mår bättre, taggar shopping i gbg nu då! :D
Kram kram!

lets go!

börjar blogga nu igen även om inte bloggen är fixad, aja kajsa ska hjälpa mig med att fixa den någon gång nästa vecka tror jag så de kommer snart en ny design, eller iallafall header :)
kram!

bloggpaus..

tar en blogg paus tills bloggen är fixad! puss

lite efter jag vet...

iförregår så fyllde en den människan som betyder så otroligt mycket för mig år. har tyvärr inte fått skriva något grattis inlägg än pågrund av min jävla hand som jag stukade typ ;D men aja, grattis bästis! du betyder verkligen mycket för mig! vi kan bråka och va hur jävla sura som helst på varann men de brukar ändå oftast sluta med att vi ligger på marken och garvar åt något riktigt rötet skämt eller något liknande! ;D
hur som helst, jag älskar dig verkligen och du är en sån jävla skön och rolig människa så vad som än händer så kommer jag aldrig kunna släppa våran vänskap. så graaaaaaaaaaattis i efterskott din LILLA daaaaampunge! löööve u!




har typ inga bilder och sånt på oss på denna datan men här va några iaf ;D pussssssssssssssss


ny färjat! :D

sorry att jag inte bloggade på hela dan igår, va sjuk så orkade inte men idag blir de ändringar på de! ;D
Har precis vaknat o fixat mig, ska snart ner och käka frukost :) Idag blir de skolbuss för första gången.. hm, hur ska de här gå, jag är inte så där jäätte bra kompis med klockan om man säger så... aja har Lisa med mig idag så kommer antagligen hinna i tid till bussen om jag går med henne, hehe ;D
Efter skolan idag så ska jag till KAAAAAAJSA! som fyller år idag! :D ska göra ett grattis inlägg med dom bästa av dom bästa bilderna på oss lite senare ikväll! ;D Puss & kram!

väldigt ljus bild, de är lite mörkare i verkligheten ;)


And now when all is done There is nothing to say, You have gone and so effortlessly


snabbt inlägg..

Hej hej! kom nyss hem från stan, har vart där med Kajsa och Alice. Dagen började med handboll, godis och promend med Alice :) efter de gick vi hem till Kajsa och va där en liten stund, sen drog vi ner till Campino och käka och lite så :) Nu är de jag en uber dålig svenska bok och min säng gäller... Puss!


lite dåligt ljud med älskar hennes röst! ♥


handboll!

Godmorgon! har precis käkat frukost med Alice och fixat mig. Kändes riktigt härligt att vakna av ljudet av att någon skickar typ hundra sms, kollar på mobilen och inser att de är Alice som ligger i sängen brevid och spamar mig för att jag ska vakna....hämd väntar!
Snart så kommer Alice pappa och hämtar oss för vi ska in och kolla på när Tim och några fler spelar handboll ;) lycka till grabbs! hinner inte blogga mer nu men updaterar ikväll eller i eftermiddag. kram kram!


svar på komentar

Sara: var har du köpt jackan? :)

svar: jag vet inte har fått den av min syster vet inte var den är ifrån bara hur mycket den kostar, tror inte den finns kvar att köpa tyvärr :/


my b-day!

Hej hej! sitter vid datan och kollar på min vackra vän när hon sover ;D du ser lite ut som en gris Alice, en söt gris! aja sorry mitt lilla damp ska sluta! ;D
Idag så vaknade jag av att philip kom inklampandes på mitt rum och la sig i min säng och efter honom kom hela familjen på mammis sida ;D
Fick lite paket och käka frukost, sen åkte jag in till stan och fikade med Kajs och shoppade lite :) Vid typ fem så gick jag hem till Alice och så packade hon sina saker så åkte vi hem till mig :) gjorde inget speciellt men lite senare kom Emma och Hanna o då gick vi ut en sväng och fota, eller blev inte så lyckat just de där med fotningen, fastnade i en kohage och trodde att kossorna skulle mörda oss... va fan rädd på riktigt ;d kom hem med dyng sura skor och jeans, häääääärligt! aja blev inte upp äten av någon ko iaf ;D
Sen har vi bara dampat loss hela kvällen! tack för dagen/kvällen alla som va här! puss & kram!


digget för kvällen! ;D


tack för att du finns ♥


älskar dig ♥


life is beautiful!


onepiiiiice ♥




foto: lisa


friiiday!

drar mig mot skolan!

syskon kärlek ♥


even though i know youre so far avay, youre still living inside of me every day and night


släckt kalas...

Hej hej! sitter vid datan har precis ringt och beställt mat, nu ska Farmor, farfar och kanske någon mer tjomme komma hit för jag och philip fyller år, inte förens lördag engentligen men ska ju till mamma imorgon så har lite kalas idag istället ;)
Idag så va jag i skolan som vanligt, lite halv seg dag men slutade typ kvart i ett så klarade mig ändå ;D efter skolan stack jag och Emilia ner till stan och fikade och köpte godis som vi ska kunna ha i skolan och lite så ;) köpte ett par nya jeans också, lägger ut bild på dom lite senare idag eller imorron :) Vid typ fem åkte jag hem och städade rummet och lite så till kvällen ;) sjukt stolt tror aldrig jag har lyckats med en sån grym städning innan ;D aja ska fixa mig och lite så nu. kram kram!

RSS 2.0