mysmorgon

Godmorgon! Ligger gosar i sängen med min baby sis kajsa, åh va gosigt vi har.. nae, har fan inget att skriva om men idag ska jag va med Anna och kanske Kajsa, vet inte vad vi ska hitta på ikväll men bloggar om de lite senare. Nu ska Kajsa iallafall hjälpa mig med lite läxor sen ska vi hem till kaj. aja, har inget mer tt skriva om nu men hoppas ni har en grym lördag iallafall! puss hej :)

Orkar inte..

Hej hej! Ligger i sängen och har precis gosat ner mig under täcket, ska snart sova är så sjukt trött! Men innan de tänkte jag göra ett litet inlägg efter som jag knappt har bloggat idag..
Dagen började med ett prov för min del, sen hade vi en föreställning på skolan efter som de va sista dagen på temaveckan idag. Åh! Kunde den inte vart lite längre, får tänka allt på de glda sidan istället, vi är ju faktiskt lediga till på onsdag nu :D men jaja, när föreställningen va klar så gick jag och några till tjejer och käkade pizza på bästa, så sjukt mysigt!
Senare på eftermiddagen så gick jag med Maja, Julia och Emilia på stan o shoppade o fikade innan vi skulle tillbaka till skolan på kvällen och spela upp allt för alla föräldrar o sånt.. Fick med mig en skolavslutningskläning och ett par jeans hem! Eller vet inte om jag ska ha den kläningen på skolavslutningen än men får bli den om jag inte hittar någon bättre såklart ;)
Jaja, blev ett lite längre inlägg än vad jag trodde men hoppas ni har haft de grymt idag för imorgon är de freeedag mmmhm ;)


♥ ♥ ♥




standard fika...

Hej hopp! Kom precis hem från stan, har vart och fikat med Emilia och gått en kort sväng på stan. Var en ganska chill dag i skolan idag, gjorde ett prov och lagade mat sen gick jag mest runt hade typ inget att göra nu de sista på temaveckan ;) jaja, Nu ska jag vara lite hurtig och ta en springtur tror jag ;) sen är de bara att ta de lungt hela kvällen och antagligen kolla film! som gulli mammi som jag har som har köpt ben & jerry till mig! hon ville säkert bara att jag inte skulle gå ner i vilkt efter spring turen... ;) haha! hoppas ni har haft de bra idag iallafall puss hej :D

skinny love


arg...

hola amigos! sitter med mina kära NO och spanska papper och myser, åh va jag älskar er.. fast ne.
Är så sjukt trött nu så tror jag snart ska ta en dusch och lägga mig och glo film en stund innan jag ska sova, men först måste jag gå igenom de sista delarna på domma sakerna. usch, kan de inte bli sommarlov snart! får förfan panik på allt pluggnade just nu... jaja, slut på klagandet, en kul sak är att jag äntligen fick en plats på privata sång lektioner idag! så sjukt glad, skulle egentligen vara två eller tre års väntetid på de men fick en plats ändå så ska börja om två veckor och testa på en gång först :) En annan otroligt ovanligt konstig sak är att jag ska börja testa på att gymma, Kajsa har redan börjat, hon testade första gången idag, tror jag... jaja vilket fall som helst så ska jag också testa på de, vet inte riktigt om de kommer va min grej men ska ge de ett försök iallafall ;) hoppas ni har haft en grym dag iallafall. puss hej! :)




power!

Hej hej! Kom hem för en liten stund sen, har vart på stan med Elin en liten stund, vi kollade lite kläder och skor och tog en snabb fika innan jag åkte med mamma hem. Nu funderar jag på att ta en powerwalk men vet inte om jag orkar.. jobbigt läge ;) jaja, sen ska jag hjäpa mamma att städa Morfars gammla bil för att vi ska sälja den nu, kul information för er att veta osv.... okej har fan inget att skriva om så länkar lite fina videos jag har kollat på den här fin fina stunden jag har vart hemma like them or not! puss hej ;)



skype!

Hej hej! sitter i sängen och snackar skype med bells just nu. Hon ska snart ut på promenad snart så då kommer jag la bli lite forvea alone ;) jaja, var inte i skolan hela dagen idag för jag mådde inte så bra imorse men kom efter lunch och va med den sista stunden. När vi hade slutat så gick jag och Emilia ner till stan och liten sväng och kollade kläder, skulle gått och fika men pallade inte så vi tog i take away från esspresohouse ;) har nog inte så mycket mer att skriva om nu så hoppas ni har haft de bra idag, jag längtar iallafall redan till helgen! puss hej :)





movie time!

hej hej! ligger i sängen och myser, är så sjukt trött och hade lätt kunnat gå och lägga mig nu men kommer bara vakna inatt och vara as pigg så jag ska försöka undvika att somna nu ;) Innan imorse var jag i kyrkan, kom lite sent så fick sitta ensam brevid två tanter.. Efter de så stack jag till Kajsa och hämtade min hörlurar som jag glömde där förra veckan saknade min musik på hemvägen i bussen efter skolan ;) fastnade där en liten stund och snackade med Alice hennes stora syster, va nog där i över en timma innan vi hade pratat klart. När jag kom hem så kollade jag film med min stora syster och Beatrice, vet inte vad den hette men den va sjukt rolig iallafall! :) jaja, har inte så mycket mer att skriva nu men ni får ha en mysig fortsättning på söndagen puss hej :)




kyrkan rules..

Godmorgon! Har precis käkat frukost med familjen och alla dom som sov över här igår. Nu ska snart mammi köra mig till kyrkan, ska vara lite hutigt och cykla hem sen ;) jaja, efter de så ska jag plugga till ett prov jag ska göra på Tisdag, känns jävligt kul eftersom de är typ 34572 olika sidor om allt de jag inte fattar ett piss av ;) men jag hinner inte skriva mer nu så ni får hade så bra tills jag kommer hem! puss :)

daance!

hej hopp! sitter i sängen nu och kollar på när Anna dansar till macarena låten.. de är så kul som de låter ;) Om en liten stund ska vi dra oss till swc för jag ska ha dansupvisning, är väldigt nervös men ska bli sjukt kul ändå!
Igår så va jag med Anna, träffade henne driekt efter skolan och då gick vi en sväng på stan och fikade liten stund, efter de gick vi till kvantum och köpte chokladpudding och åkte vidare hem till mig käkade och lite så.. De blev ca 15 stycken olika chokladpuddingar så ja, vi blev mätta kan man säga....... men hinner inte skriva mera nu men ikväll ska vi ha gästaer från göteborg så jag bloggar lite mer senare istället puss hej! :D

bad uppdate..

hej hej! ligger i sängen efter en lång promenix ute, nu är de snart sängen som gäller för mig är så sjukt trött.. men som tur är så började temaveckan idag och därför börjar vi halv nio varje dag i en vecka nu ;) orkar inte skriva så mycket mer just nu men ska skärpa mig med blogningen till imorgon. Puss hej hoppas ni har haft de bra idag och imon är de freeedag!

Prov..

Sitter med kajs nu och har precis haft NO prov, gick helt okej men va ganska svårt ;) nu ska vi a matte, är sista lektionen innan tema veckan ska börja! Ska bli så sjukt gött att slippa alla läxor:) jaja hinner inte skriva Mer nu puss hej :)


är de verkligen april..?

Hello! Kom precis hem och ligger med varma täcket och värmer mig efter cykelturen hem.. börjar seriöst fundera på om de verkligen är april, förra året kunde man gå i shorts denna tiden typ ;) va och tränade på Atletica, sista träningen innan uppvisningen idag och kan fortfarande inget sådär jätte bra om man nu säger så ;)  aja ska sluta klaga o prata om allt dåligt och ska istället passa på att hälsa från varbergs största "biff" eller aa.. enligt honom iallafall.. nöjd nu gustav? jaja, hoppas ni har de bra iallafall! hinner inte skriva mer nu, måste plugga på NO:n puss hej :)


im sexy and i know it

bild....

Hola amigos! sitter på bilden nu och försöker hitta ett citat som vi ska använda till nästa uppgift ;) Efter denna lektionen är de elevensval som gäller, då har jag bild igen så de bli dubbla bildlektioner idag. Sen vid fyra ska jag till Atletica och dansa som jag sa innan ;) och sen ikväll är de bara plugga till NO provet som vi ska ha imorgon som gäller men sen är de inget plugg på en hel vecka vilket äger ;) ha de bra puss hej

Frukost med godingarna

Godmorgon! Sitter på mignon med Alice och Emilia just nu, skulle egentligen ha hemkunskap nu men våran lärare var sjuk så vi fick skippa den lektionen och gick istället och käkade frukost på stan. Nu är de snart dax att dra sig tillbaka till engelskan, ska bli en ganska chill dag idag eftersom vi bara ska ha roliga lektioner efter lunch och sen taggar jag sista dans lektionen innan uppvisningen! Är ganska nervös på grund av att jag bara har vart på tre eller fyra lektioner så jag får se hur de här går ;) jaja, hinner inte skriva mer nu hoppas ni har en grym dag puss hej

 


5 saker jag vill göra innan jag dör

1. flytta till new york!
2. skaffa ett humor pogram, lika bra som hey baberiba!
3. skaffa en bögkompis
4. hitta min egna stil och inte ha samma kläder som alla andra
5. klappa en gris
okej den sista va konstig men är fan rädd för grisar påriktigt så de hade vart coolt..


redan panik...

Satt på egetarbete i skolan innan och de slog mig just då att jag inte hade någon aning om vad jag skulle ha på mig på skolavslutningen.. har kollat lite innan men inte hittat något som jag gillat tillräckligt. De kanske är konstigt i era ögon att jag redan vill beställa en kläning men är hopplös när de gäller att välja kläder så satte ihop fyra olika klänigar som jag tyckte om mest som jag hittade på nelly.com :) kommentera gärna vad ni tycker! har lite smått besluts ångest nu!


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


gosigt ♥

Hej hej! ligger i sängen med alla underbara NO papper, dom är precis lika mysiga som dom låter ;) Kollade nyss film med min sistah men insåg att jag måste plugga så kände att jag fick lägga ner lite tid på de nu.
Idag har de inte vart någon speciellt rolig dag i skolan men fick överleva och tänka på att de var en dag mindre kvar till sommarlovet! Innan jag åkte hem så gick jag till Kajsa en liten stund och då hade hon vart och köpt fika till oss så vi fikade lite och bara tog de lungt innan jag tog bussen hem :) Imogon är de sista hela skoldagen innan tema veckan, ska bli gött att slippa läxor på en hel vecka! och de som känns ännu bättre är att de bara är ca fyra vanliga skolveckor kvar efter tema veckan! om jag nu tänker rätt... jaja, borde nog fortsätta med NO:n nu, här kommer en bild på min outfit idag. Ha de bra! puss


lyssna gärna på denna covern för er som som inte redan hört den, riktigt grymma röster båda två!

home sweet home ♥

Hej hej! sitter hos Kajsi nu, hon byter om just nu för hon ska till stallet om en liten stund. Ska hem nu och pluggat till NO provet och bara ta de lungt men hinner inte skriva mer nu puss hej :)

being strong sometimes means being able to let go

Du lär känna dom, kallar dom vänner, skaffar nya, vet inte vilka som är dom bästa. Blir osäker, vet ibland inte vilket håll jag ska vända för du finns alltid någonstans där i tankarna även fast jag vet att du inte är bra för mig. Svårt att släppa taget men ibland är det de bästa för en själv.

Äntliiiigen!

Sitter på näst sista lektionen nu med min efterlängtade nigga girl! När vi har skutat så ska jag ner till stan med mammi och fixa present till mammas pojkvän Morgan, vet inte vad de va mamma behövde hjälp med men de va tydligen något hon behövde min hjälp till ;) Efter stan så ska jag hem och plugga till NO provet vi ska ha på torsdag.. Sen ska jag kanske ta en spring tur, försöker börja träna men de går ju inte toppen med de om man nu säger så ;) jaja, hoppas ni har haft en grym första skoldag.. Puss hej :)

 


Dagens

Hej hopp! Vaknade för en stund sen nu och ska snart dra mig vidare till skolan :) hoppas ni alla har haft ett grymt lov för nu börjar de gammla vanliga igen...


jobba jobba jooobba

Sitter just nu och började på min idrottsinlämning, har kommit en bra bit nu men har över hälften kvar att göra. Får nog spendera kvällen med att göra klart detta, hinner nog inte så mycket mer idag ;) Känns skönt att ha fått at de lungt nu sista dagen innan skolan börjar igen, ska bli kul att träffa alla som man inte vart med på lovet och så men ändå sjukt segt.. antar att de är dax att längta efter sommarlovet nu då! tror bara de är runt 60 dagar kvar så är inte så långt kvar när man tänker efter egentligen! :) jaja, ska försöka bli klar med idrotten nu puss hej



Atm

Hej hej är ute på promenix för tillfället, snart ska jag dra mig tillbaka hem och göra varmchoklad! Puss hej


atm






uppe med tuppen..eller inte kanske?

hej hej! Gick upp för en liten stund sen, har precis satt mig med en film i soffan. Ska bara ta de lungt och mysa en stund sen jag ska jag göra klart en läxa vi ska lämna in imorgon. Skulle egentligen till kyrkan idag vid klockan 11 men hade huvudvärk och va sjukt trött så jag struntade i det. Börjar fundera på om jag kommer få konfimera mig är har typ vart där sex gånger sen den började ;) jaja de ordnar sig säkert till slut om jag har tur...
Imorgon taggar jag att gå tillbaka till de vanliga roliga livet, skolan... ska bara ha vanliga skoldagar till på Tordag sen ska vi ha en veckas tema vecka så de ska bli kul :) hoppas ni har de grymt nu den sista dan på lovet iallafall! puss hej :)

en outfit jag köpte någon gång förra veckan för er som nu är intresserade att veta de ;)
vita jeans från Vila och guldig tröja från h&m

äntligen hemma!

hej hej! sitter här i sängen och har precis bytt om och ska snart sova en liten stund är så jukt trött, ska bara vara hemma ikväll för min bror fyller år så vi ska käka med familjen och lite så :) Igår sov Kajsa här, på kvällen va vi och kollade innebandy och efter de var vi bara hemma hos mig och tog de lungt för vi skulle upp tidigt och åka med till swc idag igen för att kolla innebandy. Blev en ganska seg dag tyvärr, spenderade mer tid på donken än va vi gjorde på swc, kanske låter tjockt men sant ;) haha, sen va de nog inte så mycket mer att berätta om har som sagt vart rätt seg men hoppas ni har en grym lördag iallafall puss hej :)

då va vi igång igen!


hej hopp! är hos Kajsa nu, kom hit för en stund sen och då hjälpte hon till och fixa min blogg så nu ser den nästan precis likadan ut som hennes men skit samma ska börja blogg ordentligt nu iallafall !:)
Nu ska vi bara ta de lungt en stund och sen åka hem till mig och käka, lite senare ikväll kör mamma oss till Breareds hallen så ska vi kolla på Anna och hennes lag när dom spelar, efter de ska vi nog bara hem till mig och ta de lungt och kolla film eller något liknande ;) men ni får ha de grymt idag iallafall! :) Här kommer en cover och en videoblogg jag gjorde här om dagen för er som vill lyssna och kolla på dom, är sjukt dåligt ljud på sång videon men men.. like it or not




RSS 2.0