Thaii

Kanske glöm berätta det men 16 juni så flyger jag och min familjia till Thai igen! sjukt tagg på det nu! saknar det som bara den! Vi ska vara borta i tre veckor och under dem veckorna ska vi vara ett tag på en ganska turist ort och shoppa, bada och sånt man brukar göra när man är på sol semester. Sedan ska vi även till min låssas mamma och lilla systers familj och hälsa på dem några dar och jag ska äntligen få se vårat hus vi har där nere när det är färdig byggt för första gången vilket ska bli riktigt spännande! :D
Här kommer lite härliga sommar bilder som jag hitade både från Thailand förra året och denna sommarn 2012 som får en att bara bli ännu mer sugen på sommar! gaaah, kan inte tiden gå liite fortare

 

helg!!

hej hopp! Ligger nu i min säng och vakande för ca en timme sen, jag somnade typ direkt när jag kom hem idag efter skolan.. jag är en jävel på att sova om man säger så :")
aja, idag så var jag i skolan precis som vanligt och sedan gick jag från Påskberget ner till Leif där min pappa var. Vi tog en fika bara vi tre och pratade en stund, riktigt mysigt :) Sedan åkte jag och pappa till bilverkstaden där pappas jobb bil stod och kollade när den var klar igen, okej dedär var helt onödig info för er haha....
ah, har la inte så mycket mer att säga men imorgon är det fredag vilket äger! sjukt tagg på helg nu faktiskt :D Hoppas ni har haft en bra vecka kåmpiar! xd puss och kram!

mina två favvo covers på starships

 

5 timmar och 25 minuters eftermiddags sönm..?

Hej hopp! Sitter nu i skype med Henrik och gör inte ett piss, idag gick jag hem från skolan efter andra lektion pågrund av allergi, mot skolan.. haha nej men jag sov nära Emilias katt i natt så då reagerade jag på det på morgonen och det gick inte över så ah.. Somnade runt 12 mitt på dagen och vaknade halv 6 så det blev mycket eftermiddags sömn för min del haha. Aja, imorgon är det en ganska låång dag i skolan men ändå chill, för vi ska ha elevens val vilket äger :D Sen är det kör på eftermiddagen vilket gör dagen bara ännu roligare :) Har nog inte så mycket mer att prata om men hoppas ni har haft en bra dag xd:pPpp kraaam!

bad...

Godkväll kompisar! Ligger här i Emilias soffa med en kopp varm choklad och kollar lite TV, stannar här över natten så det kommer bli mysigt hihi :)
Sorry att jag inte har bloggat så mycket nu idag eller igår men jag har verkligen inte haft ork till de XD:Ppp jaja, nu blir det ändring på det igen!
Imorsse gick jag upp vid klockan sex, tog en snabb dusch och åkte till Emilia. Vi hade en go morgon och fixade oss tillsamans i lugn och ro :) Sen nu på eftermiddagen efter skolan var jag med Oscar en stund och kollade solsidan, vid ca halv sju skulle han på utvecklingsamtal så då drog jag till Emilia och satt i hennes soffa och väntade på henne i tre timmar innan hon kom hem från stallet.... haha aja, det var värt den goda maten vi käkade när hon kom hem thihi :D Har även skrivit kontrakt med Bengt (emilias pappa) att dem ska adoptera mig till deras famlij, hans första kommentar var "ska jag stå ut med en till?" men efter lite snack så fick jag över honom på min sida :D skojiia nu ska jag sluta babbla om onödig skit. hoppas ni har haft en bra dag! här kommer lite bilder från min dag. kraaam på er
 
 

Lördagen!

Godmorgon kompisar! Kom hem för en stund sen, vaknade tidigt idag så tänkte att jag lika gärna kunde gå och hem och sova ut så Ebba kom och hämtade upp mig nu för ca en timme sen och körde hem mig :) Fick låna Teds gästrum igår för hade inga nyklar hem haha..
 
Gårdagen började med en fika på stan med Anna. Vid halv fyra tog vi bussen till swc och kollade på hennes pojkväns lag när dem spelade match :) Efter det kom Jakob och benjamin och hämtade upp oss och då drog vi hem till Benjamin och lagade tacos, märkte även att jag var en jävel på att hacka gurka.. eller inte kanske
Filip tog cykeln från swc och kom lagom i tid för maten, herre min jesus kristus vilka hemmafruar vi är :PpPpp
vI var hos Benjamin till ca 10/11 och groggade lite, sedan kom Ted och skjusade oss till Lucas, jag var där typ 20 min sen föjlde jag med ted och körde folk resten av kvällen istället, men de var kul de med :) aja, nu ska jag sluta babbla, måste få lite sömn så ska gå och lägga mig puss och kjjjjaaam :D

Gör mig redo för staoon!

Godmorgon! Emilia har precis tatt bussen hem och nu sitter jag här med datan och tar de lungt innan jag ska dra in till stan igen och träffa Anna! :)
Idag satte vi klockan på halv nio och då fixade vi oss lite fort och drog till coop och köpte lite god frulle :D Har suttit nu i en timma och bara snackat och käkat, det blev en riktigt mysig morgon :)
Nu ska jag fixa håret och btya kläder sen tar jag bussen in till stan vid ungefär klockan ett :) puss och kram! 
 
detta är just nu i lurarna! några riktiga goa och töntiga tjej låtar!
 

Gosekväll med sis

Godkväll mina damer och herrar! Ligger nu i sängen med min underbaring och ska snart sova (okej va lebbigt dedär lät XD:ppPp) Vi har nu under dessa tre timmar hon har vart här skrattat och dampat sönder (som sagt var det längesen vi var helt själva) Sen kollade vi Shanghai noon, riktigt rolig är den! tröttnar aldrig på den typ haha :D aja, imorgon ska vi se till att komma upp i tid och då ska vi göra en ritkig bamse frukost så de ska bli riktigt gott hihi :D aja, hoppas ni har haft en awesome fredag! puss och kram! :)

favvo listan på fredagen!

 

Freedag!


 
Hej hopp! idag är man redigt glaad för de är ju faktiskt freedag hihi :D Ska vara med Emilia nu ikväll, vi ska kolla film och bara myyysa! Riktigt längesen vi hade sån tid själva nu så de ska bli riktigt kul! Hon stannar nog även över här inatt så de kommer bli skojj. Tror jag är värre än en 9 åring när de gäller att sova över och sånt.. älskar de haha!
Sen känner jag mig riktigt längtansfull inför imorgon för då ska jag få träffa min gosegris Anna som jag också har saknat något helt sjukt mycket! hihi :D aja, ska städa lite i mitt rum innan Emilia kommer hit nu men vi hörs kanske seeen! puss och kraam kåmpisar! hoppas ni har en awesome fredag! :D
 

det var nog det sötaste på länge!!

Hejsan! sitter i skype med en kompis nu och ska snart hoppa in i duschen. Har vartit en sväng på stan idag och kollat lite kläder och käkat på Campino med Alice och Arna :) Var inne på nr.30 och testade shortor och där hade dem en av dem sötaste hundarna jag någonsin sett! ärligtalat, jag ville lägga han i handväskan och ta med han hem så himla gulliii :D nä okej, nu ska jag skärpa mig... Hittade en ljusrosa shorta där inne som jag är lite sugen på, lägger upp en bild på den och även den lilla söta hundvalpen här under.
Imorgon vet jag inte exakt vad jag ska hitta på än, kanske ska va med Emilia och ha myskväll men de skriver jag mer om imorgon, puss och kraam! :D

mornin!

Godmorgon! Sitter nu på första lektionen för dagen, har en riktigt chillar lektion, engelska svenska is da shit! :ppPp
Idag ska vi även ha ett Musikprov som jag kommer bli ganska reält rövknullad på, helt glömt bort att vi skulle ha prov så wish me luck!... jaja, nog om de.
Efter vi har slutat så ska jag och Arna ner en sväng på stan, sen kanske jag ska träffa Kira en stund med om det inte blir för sent :) Hoppas ni iallafall har en grym torsdag för imorgon är det freeedag!! :D puss och kram!
 

goodnight people

Godkväll kåmpisar! ligger i min säng och snackar skype med Jonathan nu efter en halv timmas promenad i kylan, sjukt uppfriskande dock haha XDD
Idag har jag bara vart hemma och tagit de lungt, Henrik var här en stund men jag låg och sov i ca två timmar när han var här så de va la inte så mycket mer att berätta om just de.. haha, Men aja, ska snart gå och lägga migXD:P fett najzz så godnatt tömpisajj, hoppas ni har haft en bjja dag med snela människor omkring er :PXd
 

vad kan du verkligen stå för i efterhand?

Något jag tänkt mycket på det senaste är den nya trenden att äldre killar ska skriva till små tjejer (typ i min ålder) för att få ligga.
Jag vill bara säga det innan jag fortsätter att jag drar inte alla äldre killar över en kant för jag vet att det finns tjejer som har helt underbara förhållanden med killar som är ett par år äldre än dem själva och det har jag inget som helst problem med. Tycker inte det är fel med 3-4 års skillnad, de funkar ju men nu är det alla dem överflödiga killarna som kanske är en 6-7 år äldre som skriver till tjejer bara för att få leka av sig lite. Helt ärligt vet jag inte vem man ska tycka mest synd om, stackars killen som är så otroligt pinsam och skriver eller tjejen som går på det. Det är inte så att jag tycker alla äldre killar är dumma i huvudet som antagligen hälften av alla som läser detta kommer tro utan de jag vill få fram är att man kanske borde tänka sig lite för vad man håller på med och vem man håller på och skriver med.
Det finns många tjejer som tycker det är "status" att snacka med dessa killarna för dem nu är gamla, "coola" osv, men helt ärligt så tycker jag bara det är pinsamt. Så snälla tjejer, tänk er lite för på vad ni verkligen vill och vad ni kommer kunna stå för i längden.
Och för alla er som kommer mensa sönder på mig nu för detta inlägget så vill jag bara informera om att jag är inte perfekt, jag känner igen mig i mycket av de jag har skrivit också, så det är inte så att jag är felfri när de gäller sånt här heller.
 

5 things

1. Det finns få tjejkompisar som jag verkligen säga att jag tycker är roliga att umgås med. Tycker killar är goare att va med oftast.
 
2. Tycker det är jobbigt med folk som skapar onödiga problem som egenltigten inte behöver va så stora.
 
3. Jag har oftast väldigt lätt att klanta mig och "fucka upp" saker och ting, vilket är irriterande men något jag alltid kan va säker på att jag lyckas med haha.
 
4. Jag är en väldigt osäker person på många sätt och vis, vet inte riktigt vad jag vill eller var jag hör hemma.
 
5. Ett dröm yrke jag har som jag egentligen bara har hållt för mig själv innan är att jag någon gång vill bli psykolog, har själv gått hos tre stycken olika psykologer och de hjälper, därför har jag kännt att jag vill kunna ge den hjälpen till dem andra som behöver det men inte tar steget, tror det finns många som är rädda och inte vågar testa men dem egentligen behöver lätta på hjärtat över olika saker, då tror jag att det är skönt att ha någon utanför ens vanliga liv att prata med. 


felåt kompisar

hej hej! glömde helt bort bloggen igår, eller ah, jag orkade inte blogga helt enkelt haha!
jaja, hade inget roliga att snacka om eller en roliga dag att skriva om så de gör inte så mycket att jag inte skrev haha. Jag var i skolan som vanligt, gick hem, sov till ca sju och då kom henke och väckte mig så drog vi till coop och köpte glass. Och ja, de var la typ de jag gjorde :)
men aja, nu sitter jag iallafall på världens segaste svenska lektion och därför tänkte jag att jag kunde passa på att skriva lite, hihi :)
Ska ha elevensval idag som sista lektion och då har jag och Emilia som uppgift att spela in en låt så de kanske kommer upp på bloggen om det blir bjjaa :D Sen vad jag ska göra efter skolan vet jag inte än men de skriver jag om lite senare. puss och kram!
 

Nu känner kira och jag oss redo!

hej hej! ligger i standard matkoma nu och har precis vart på donken med calle och Henrik, riktigt romantiskt middag. Ska snart gå och lägga mig när jag orkar.. erhmah, orkar alltid sova gaash
Idag efter skolan så gick jag på en spännande tur till ps. Satt där i ca en timma och väntade på Kira. Vid ungefär halv fem kom vi iväg till stan och då köpte vi träningskläder och käkade subway! nu är vi bara mer än redo att komma igång och börja träna! :D aja, imorgon ska jag göra en lista med en tömpis, vill inte avslöja vad de är för lista än men lägger upp en bild på de imon bara för jag är tråkig och leker mystisk. pussss
 
dehär är dagen outfit för er som vill anteckna, gammal bild men de va ungefär såhär jag såg ut fast med utsläppt hår och ett par bruna boots till eller vad man nu kallar det. :):):):):):):)XD
 

mooovie time med hänke

hej hopp! orkade inte blogga igår innan jag gick och la mig men jag var somsagt med Henrik. Vi kollade filmen Ted, riktigt bra faktiskt, tänk att man kan bli så rörd av bara en liten nalle björn haha! för er som inte har sett den vill jag tipsa om de. Snackade till klockan blev ett och då drog han hem, somnade som en stock, har sovt jätte dåligt och lite dem senaste dagarna så var ju inte de bästa att lägga sig sent igår igen haha . kraaam!

så sköön!

 
 

bullbak!

hej hopp! ligger nu i min säng och väntar på bullar, Ebba kom hit för en stund sen och nu står hon och Emma och bakar, jag är för dålig för att få va med :((((( XD
idag ska jag bara chilla och inte göra ett piss precis som alla andra dagar, puss och kjjaam!

varning för orgasm

hejhopp! sitter i min säng och väntar på segaste människa i universum. Bjuder på lite heta pics sålänge, jobbat ganska länge på redigeringen. hope u guys like them :)
 

ny fixad!

hej hej! ligger nu i min säng och väntar på våra gäster, ska käka med dem och famlijen sedan är jag inte helt 100 på vad jag ska hitta på men skriver om de seen.. om jag kommer igår hähä
här kommer 2435 ego pics bara för jag är ego trippad XD:PPpp
 

underhållningen på morgon kvisten

 
 
 

morgon mys

Godmorgon! sitter i skype nu med Henke, har precis duschat och ska snart fixa mig lite, vet inte vad jag ska hitta på idag men tror bara jag ska ta det lugnt men får se :)
igår så var jag med Ted och Henke, vi va en stund hos ted lite senare drog vi hem till mig och kollade film, det blev shanghai noon, riktigt rolig film som jag skulle tipsa er alla som inte har sett den!
kraaam på er!
 

bilder från igår! :)

hej hopp! jag bloggade ju inget igår när jag lekte stylist på Henke och jag fick lite bilder så här kommer dem iallafall för er som är intresserade av att kolla på dem :ppPppXDD


göteborg gymnasium!

Hej hej! Kom hem från Göteborg för en stund sen, har vart där med Emilia och hennes mamma och kollat på gymnasium, hittade tre olika jag kände mig ganska intresserad av och det var hotell och turism, frisör och styleist. Dem verkade ha ganska chill schema osv så det var ju bra :) Jag börjar dock känna mig ganska stressad och orolig vad jag ska gå, vill gå i Göteborg men vet inte om jag kommer orkar pendla, aldrig gjort de innan så de klart de är svårt att avgöra men får se vad det blir, ska ha valt i nästaveka så det blir blir spännande haha :)
Nu sitter jag iallafall och snackar skype och ska snart ut till syster Emma och kolla film med henne och Anton så det blir nog ett ganska bra avslut på denna veckan trotts allt :) Ni får ha de toppen! kraaam

inte hunnit..

Godmorgon allesammans! försov mig lite imorse så jag fick en helt underbar look på mig själv idag med uppsatt blött hår, ett par sletna svarta jeans med en blå tröja.. blir inte mycket bättre alltså !
aja, igår så var jag i skolan som vanligt, vi slutade runt tre och då tog jag bussen hem och käkade lite innan jag skulle till Henrik och sminka honom till Pippi Långstrump som han skulle va på 150 dagars. Riktig bra blev det, kommer ut lite bilder på det sedan.
Vi hängde en stund hos Henrik, sen kom Ted och hämtade upp oss med bilen och då drog vi vidare till honom och va en stund innan dem skulle vidare :) aja, skriver mer när jag har kommit hem puss & kram!

Några av mina favorit stunder 2012!

Här kommer en ett par bilder på några av mina favoritstunder 2012! hope u like it. Puss & Kram

skype!

Halihalo! Sitter med ett glas juice (snälla skriv ner det XPXD) och snackar skype med jonte just nu och ska sedan gå och lägga mig igen :) jag är helt sjukt trött, så har lite sömn att ta igen nu!
Imorgon ska jag va i skolan som vanligt och ganska ditekt där efter ska Henrik komma hem till mig så ska jag få sminka han till 150 dagars eller vad dem nu kallar det, riktig pingla kommer han bli! kanske kommer upp en och annan bild på det :) Sen ska jag nog bara plugga lite och ta det lungt resten av kvällen antar jag :)
Nu innan jag ska gå och lägga mig hade jag tänkt lägga upp några bilder på mina favorit stunder under 2012! kraaamis!
 

right now!

Detta är i mina lurar just nu!
 

nu var det dax igen!

hej allesammans! ligger nu i min säng och vaknade för en liten stund sen. Somnade ganska fort när jag kom hem från skolan och nu när jag vaknade tänkte jag börja blogga som jag har sagt att jag ska göra så länge!
ska finslipa lite på bloggen, ändra designen osv för just nu är den inte så super snygg om man säger så haha! :)
Har lite roliga idéer som ska få bloggen att bli lite roligare att läsa så får hoppas att den blir lite bättre än den var förut iallafall :D kram kram!

RSS 2.0