älskade syster ♥

Tror inte du förstår. Alla dess minnen vi har betyder så mycke att de kan svida genom att bara tänka på dem. Kommer ihåóg första gången vi träffades och vi va två små wb fjortisar och gick och kolla på innebandy varje helg och va varje gång vi hade chansen. okej, vi kan bråka och bli hur jävla pisst på varann men tro mig allt sånt skit spelar ingenroll för i slut ändan kommer jag alltid på dom tre ord som finns inom mig och kommer alltid göra. Jag älskar dig ♥

jag ryser när jag hör ditt namn, de bara e så


mysi ♥

Hej hej! kom precis hem från en promenix med mammi. Vi sov hos Elin igår ist så imorsse när jag vaknade så tog jag en ducsh sen åkte jag hem och har bara tatt de lungt sen dess :) Nu är de dax att fixa mig, sen ska jag träffa Elin. Tror vi ska och käka pizza på Bästa eller något. Sen ska jag bara vara hemma hela kvällen och ta de lungt tror jag :) Imorgon ska jag va med min sys Lisa hela dan, vi ska nog först gå en sväng på stan och fota lite på förmiddagen. Sen på kvällen ska vi käka pizza och gå på bio, mys :) kram!

vi tog den, vi har den, vi gav den! ;)


outfit for tonight!


tagg!

går på repate!

haloween!

Hej hej! snabbt inlägg.. sitter här med lill sis och ska snart dra till Elin. Idag har jag vart med arna och gått på stan och haft fika maraton, haha fett feta ;D aja nu är de dax att fixa mig inför kvällen blir mer uppdatering imon! puss

Något får mig att aldrig sluta tänka på dig, något får mig att sitta och srkiva detta till dig klockan två på natten. Det finns bara en andledning till de. skulle igentligen kunna beskriva dig med 1000 fina ord och meningar men för att göra det enkelt kan jag förklara allt med tre simpla ord.. du är underbar.


äging på boul!

Hej hej! kom nyss hem till pappa mamma och Morgan lämnade nyss mig och Philip, resten av familjen åkte hem till min mammi och låssas pappi och sov där ;) Kvällen börja i boul hallen (PP) ;D och så spela vo några matcher, fattade inget men fett kul ändå, ska nog börja spela de när jag är pensionär också ;D efter vi hade spelat klart och käkat och sånt tog vi en taxi hem till dom och åt efterrätt :) men nu är de snart läggdags för mig! måsta ha mycket energi till imon, ska leta ett par vinter skor och vinter jacka till mig, helt omöjligt hittar alldrig någon ;D nattiie!
älska introt ♥
as gammal men så jävla go låt :)


pensionärsparty!

Hej hej! snabbt inlägg. snart kommer mamma och Morgan i en taxi och ska hämta mig och philip, vi ska till Morgans föräldrar med Lisa, Calle, Linus och deras kusiner och käka och va där hela kvällen ;) Imrgon taggar jag! ska sova hos Elin och va med några, vet inte exakt vad vi ska hitta på än men de blir säker skoj ;) Kram kram!

cool in school! ;D


looov!

Hej hej! sitter i soffan all alone och ska snart kolla film med Emma. Taggar morgon dagen! sistan dan innan lovet! :D
ska bli så himmla gött o va ledig :)
Idag var jag i skolan som vanligt och efter de så stack jag och Linus ner en sväng till stan och fikade och kolla kläder typ ;) han kan bli min nya bög kompis nu ju, haha ;D aja efter de stack jag tillbaka till skolan och hade kör, både inför mamma mia konserten och lucia ;) efter kören så gick jag hem till min sjukling kajsa och va med henne och käka kvällsmat och lite så för hennes föräldrar va inte hemma. Sen vid typ sju tog jag bussen hem och har inte gjort något speciellt sen dess ;) men nu är de filmdax och sen sängen för mig. kram kram!

tvillingar som sagt..


konfa!

Hej hej! vakande för en stund sen, nu har jag precis sminkat mig och gjort de bästa jag kan med de här korta håret. Nu ska jag snart käkä frukost och sen dra till skolan. Efter skolan ska jag på dans med Maja och sen på konfa! :) ska bli skoj, är lite rädd att jag ska bli fett uttråkad, gillar inte direkt kyran så jätte mycket egentligen men ska nog överleva, haha ;D puss o kram!

skype med lisafisa!

seximama syrra jag har! Nu är de läggdags för mig, natti natti!

time goes on and yore gone.


videoblogg-nyklippt

undefär lika failad som vanligt, sån jag är ;D

kill me slowly..

Hej hej! sorry att jag inte har bloggat på några dar men har inte haft tid och inte vart på humör, men nu blir de ändringar på de! :D
Sitter just nu och sörjer för mitt avklippta hår! klippte mig idag efter skolan, de blev as kort :( aja de växer snart ut igen. Idag har jag vart i skolan som vanligt och sen gick jag och Elin ner till stan och klippte mig och sen fikade och shoppa lite, sen stack jag hem :) Nu kom precis Emma också hem så de blir nog först lite bloggning att ta igen för mig, kanske gör en videoblogg ;D sen är det nog film som gäller för mig! Puss puss!
osminkad och trött tjej i de ny klippta korta håret, felling beautiful ;)

still sitting in the same room waiting for you're effort. but time goes on and you're gone


dagens outfit ;D


chilling whit sis!

måste bara säga att jag äälakar din klädstil sis!

fullt upp..

hej hej! sorry för den dåliga updateringen har inte haft tid att blogga denna helgen. men nu blir de ändring på de! ;D
Vaknade för en liten stund sen, nu har Elin precis åkt hem och jag ska snart duscha och käka frukost sen ska jag ner till mammi och hämta min mobil laddare, hade ingen mobil på hela kvällen igår så nu är de dax att få laddat den ;D
Sen efter jag har vart hos mamma så ska jag bara hem till pappa och ta de lugnt hela dan tror jag, ska kanske in till stan och träffa Elin en snabbis igen :) by the way.. imorgon så smäller de ;D ska klippa mig kort, hade inte vågat göra de själv så Elin ska förlja med mig, haha ;D kram kram!

natthumor..


sooovmorgon!

Hej hej! sitter i min säng med Lisa och käkar mjukpeparkaka! ;D fettma gott ju ;D Ska snart gå och ta en dusch och plugga lite mer spanska innan jag somnar ;) Imorgon ska jag till skolan som vanligt, ska ha prov sista lektinonen i spanska.. jippie! Efter de så ska jag med Elin ner till stan och kolla kläder och fika antagligen, hehe ;D På kvällen ska vi sova hos mig, vet inte vad vi ska hitta på ännu men ska nog bara hyra film och mysa hela kvällen tror jag, men man vet ju aldrig med oss ;D haha aja ska dra nu puss. uppdaterar mera imorgon innan jag börjar skolan. glöm inte att komentera vad ni tycker på bilden om hur jag ska kilppa mig ;D kraam!

Justin Bieber - Mistletoe


ska jag?

funderar på att klippa håret kort men kan inte bestämma mig! testade att bara ta fram allt de korta håret för att se hur de hade sett ut men kan inte vet inte om jag ska klippa de så eler inte.. komentera hjärna vad ni tycker :)

You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams


I’m not crazy. My reality is just different than yours


Sometimes I want to pinch myself to make sure that having you in my life ain’t a dream. But I’m also afraid that if I pinch myself, I might wake up and realize that you’re really just a dream.


sista lektionen..

Hej hej! sitter i nedrehallen med Elin Sara Moa och Jenny och har precis käkat. ska snart ha bild, vi ska nog börja filma till våra filmer vi ska göra :) Efter de vet jag inte vad jag ska hitta på men ska antagligen till stan och fika eller något sånt innan kören vid typ 20 i tre :) Efter kören är de plugg till spanska provet och bara chilling hemma hela kvällen tror jag. Kram kram!

stress plugg..

hej hej! snabbt inlägg..
Kom nyss hem från stan, har vart och dansat streetfunk med maja :) Idag i skolan hade jag vi bara yvå och en halv lektioner, halv syslöjdslektion, hk och elevensval ;) När vi hade slutat stack jag och maja ner till stan och sen till Atletica :) Nu är de bara plugg de sista innan provet imon och på fredag.. kram!

B.I.T.C.H - BABE IN TOTAL CONTROL OF HERSELF


.

tagen från http://kajsaericksson.blogg.se/

OM DU VILL HA MIG SÅ SÄG TILL. FÖR SJÄLV VET JAG INTE VAD JAG VILL.


DET ÄR MIN TUR ATT LÅTA DET VA DET ÄR MIN TUR ATT MÅ BRA


JAG VILL HA EN SISTA CHANS SÅ JAG SÄGER DET RAKT UT JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT


JAG VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS ÄNDÅ SITTER JAG KVAR HÄR I ETT SISTA KAPITEL SOM JAG HAR FÖRÄLSKAT MIG I


chilling i skolan..

Hej hej! siter i skolan nu ch väntar på att Morgan ska komma så att jag kan komma hem.. ;D Har inte vart här sen vi slutade, va en stund hos Elin emellan men ändå sjukt segt att vara här när ingen annan är de. När jag kommer hem ska taggar jag inför att plugga no och so typ hela kvällen, jipiie! aja har inte så jätte mycket kvar nu så de är inte så farligt ;D Imoron är de en sån sjukt go dag, vi börjar med en halv syslöjdslektion sen ska vi på skol bio och missar svenskan och engelskan och efter de så har jag 2 musik lektioner i rad och sen slutar jag ;D På torsdagen slutar jag kvart i ett. fettma gött ju! ;) aja nu är de snart dax för mig att dra mig hemmåt. puss

I AM SCARED OF FALLING IN LOVE BECAUSE EVERY TIME I FALL, I FALL TOO HARD


NO MATTER WHAT I DO. I ALWAYS FORGET TO FORGET YOU.


LIFE´S A BITCH. OH NO WAIT.. THAT´S YOU.


plugg plugg plugg plugg..

Tjolahopp! sitter i min säng nu och skypar med lite ransom folk vetefan vilka dom är men roliga iaf ;D Har precis pluggat klart, mamma skulle försöka hjälpa mig att förhöra men de gick ju inte så jävla bra.. hon bara fjanta sig och fick mig till att börja skratta hela tiden.. hähä ;D
aja idag efter skolan stack jag och Elin ner till stan och käka på torggrillen.. lite smått feta jag vet ;d jag lyckade med en riktigt go tabbe när jag skulle hälla upp ketshup så trodde jag inte att den funkade så tryckte jag på den där knappen flera gånger om och om igen och till slut så fick jag ketshup över hela mig, även på skorna.. kul att behöva gå runt så i stan så och åka buss med de på kläderna.. känner mig lyckad! aja nu är de snart sängern som gäller för mig är så sjukt trött! natti

segt..

Godmorgon! sitter i skolan nu, kom precis hit och ska snart ha första lektionen. är en sån sjukt seg dag i skolan idag men de är bara att kämpa sig igenom, på ondag har vi bara hk sysjöjd och skolbio och på torsdag slutar vi kvart i ett så jag tror nog jag ska överleva denna veckan trots allt ;D aja idag är de bara plugga plugga plugga som gäller för mig.. skojsigt! kram kram!

‎"ladies first" is just a nice way to say: "Let me look at your ass while you walk in front of me"


vidoeblogg

sleten och osminkad.. fresh!

snälla bli min ♥


diggar själv hemma med NO boken..

vadå gammal musik?;D

sleten..

Hej hej! ligger i min säng och typ halv sover på NO boken.. tog en liten paus nu, pallar verkligen inte, ska ha omprov på torsdag så måste försöka plugga in allt i huvudet nu igen.. aldrig tyckt om något bättre!
Igår sov jag över med Elin, vi gjorde typ inget speciellt va ute en liten stund sen kolla film och lite så bara :) Imorse vakna vi typ halft döda legandes halft på varann på grund av att vi delade på en jätte liten säng.. hade igentligen bäddat så att vi kunde ligga på en massa madrasser på golvet i stugan men typ tre på natten kom några och stanna deras bil och gick runt utanför stugan och så mogna som vi är gömmer vi oss under täcket i den lilla sängen för att dom inte skulle se oss ;D hahaha lite kul men de va fett läskigt då ;D aja nu är de bara lite till NO läsning och sen ska jag bara sooova 45 timmar i kvarten ;D puss hej ♥

you're sill living inside of me even thogh u don't think i care anymore ♥


It’s a cold and crazy world that’s ragin’ outside


chillidill dag

God morgon! vakande för en stund sen och har precis käkat frukost, städar mitt rum nu och kollar igenom en massa gammla saker :) ska jag snart träffa Elin, vi ska nog baka tror jag ;D Ikväll är de bara chilling hemma tror jag, båda är trött som fan..  men kanske träffar några lite senare men får se hur de blir med de, hittar nog på något iallafall :) men nu får jag ta tag i min städning så jag kommer här ifrån idag ;D kram kram!

don't lose who u are


photo booooth


letar efter nått att säga som kan ändra allt nått mer än det jag redan sagt


mys kväll med elinoo! ♥

Hej hej! ligger i min säng och har precis duschat och käkat med familjen :) Nu ska jag snart sova är så sjut trött!
men ett litet snabbt inlägg om dagen först ;D Slutade typ 20 över tre idag och då gick jag till Lisa och så fotade vi lite där och fikade med hennes mamma och Jens sen stack vi hem till min mamma eftersom hon och Morgan kom hem från semstern idag ;) Imorgn har jag lovat att fota lite mer med Lisa på förmiddagen och sen på kvällen ska jag vara med Elin tror jag, vi ska bara vara hemma och mysa och käka godis typ :) aja uppdaterar och lägger ut lite mer bilder från idag imon. natti natti ♥

DET FINNS INGEN ATT BEHAGA, INGET ATT FÖRKLARA INGET ATT FÖRSVARA


feels like I'm forgotten in you're eyes ♥


I tried so hard And got so far But in the end It doesn't even matter


Men ser det ut som om jag sörjer dej? Mer som om jag höjer dej


barrcaa!

Hej hej! sitter på spanskan nu och har typ föredrag eller något sånt.. roligare går inte att ha!
Efter spanskan ska jag hem till min sis Lisa då ska vi cykla hem till mamma och morgan och fota och lite så tills dom kommer hem ikväll. Då är de bara mys hemma som gäller hela kvällen eftersom dom har vart i barcelona :)
Kramis!

DET FINNS INGEN ATT BEHAGA, INGET ATT FÖRKLARA INGET ATT FÖRSVARA


sweet little sister ♥

foto: jag

DU TROR DU ÄR KINGEN MEN UTAN K ÄR DU INGEN


dagens

jeans jacka, tights och en vanlig svart kofta :)
ni får stå ut med kvaliten på bilden, pallar inte ta med systemkameran

love is in the air!

Hej hej! kom precis hem från kören, grymt kul som vanligt :) Idag slutade jag kvart i ett och då stack jag Emilia och Alice ner till stan och kolla kläder och fikde en snabbis innan jag gick till kören :) Nu ska jag snart hem till mammi och hämta lite saker. bara en dag kvar nu! sen kommer hon och Morgan hem, antagligen som två pepparkakor like always :( Ikväll är de spanska plugg som gäller, sen vet jag inte kanske hittar på något annat senare för vi börjar inte förens klockan 10 imorgon :D kram kram!
Denna, en brun mössa och svart stickad sjal hade jag tänkt som vinter outfit iår ;)

fem saker ni antagligen inte visste om mig

1. jag är sjukt random ;D
2. jag har gått på montessori (montesäri)
3. älskar att sjunga och spela gitarr
4. är typ beroende av espressohouse ;D
5. skriver egna låtar..

feels like I'm forgotten in you're eyes ♥

varning ganska dåligt ljud ;)

smidigt..


engelska utan lärare..

Hej hej! sitter på engelskan nu utan lärare, göttans ;D är så sjukt trött nu pågrund av min klantighet imorse.. gick upp som vanligt och duschade och fixade mig, sen när jag gick ner för att käka frukost så kolla jag klockan och insåg att den va tre på natten! vet fan inte hur jag lyckas.. ;D aja ska hem på dirren efter skolan och sova och sen plugga ;D
kram kram!♥

mys ♥

natti ♥

jag gråter bara i regnet


så min humor!


i know u don't think I'm trying


hälsning till achnaa!


I'm back!

Helloy! sorry för den dåliga updateringe men har inte haft tid pågrund av alla läxor.. aja skit samma blir skärpning från och med nu ;D
Ligger just nu i min lill sys säng och bloggar lite, kollar facebook och lite bloggar, ska snart gå och ta en dusch och sen är de nog sängen som gäller ska upp klockan fem imorgon ;)
Idag var jag i skolan som vanligt, efter de stcak jag och Emilia ner till Espressohouse och fikade en liten stund och kollade lite på kläder. Sen skulle hon till stallet så då gick jag hem till Kajsa för att hämta lite saker och chilla lite där tills bussen kom men hon va inte hemma så lagade mat med hennes sis Alice sålänge istället :)
Nu är de först duscha som gäller sen är de bara jag och hemkunskapsboken kvar.. Puss ♥

älskar dig ♥

du betyder så sjukt mycket för mig. glöm alldrig de älskling ♥

grab someone sexy and tell them hey!


u make me smile even in the hard times like this ♥

älskar dig bästis ♥

Gästbloggning

MADDAFAKKKKKKA harry här!
Tja alla, harry här dåva är hos kajsa och har sjukt tråkigt har precis käkat lite chokladbollar och vill ha mer!

bak med bääästie! ♥

hej hej! sitter här med Kajs i hennes soffa och äter chokladbollar, failade lite hade inget strösocker så dom blev lite failade ;D aja dom blev goa iallafall :D
Nu ska snart Harry komma hit och aa han skulle käka chokladbollar med oss men dom tog slut nu hähä ;D
Ikväll är de plugg som gäller och sen skype lika always! :D aja bloggar lite mera senare. kram kram! ♥
mitt baisebarn (maise)

real topmodells!


i love u more than i did before ♥


härlig helg med bästa elin! ♥

Hej hej! sitter här på mitt loft med Elin och ska snart kolla film. Sen ska vi ut och träffa några :)
Idag vaknade vi typ halv 4, sen stack vi hem till min mammi och hämtade lite saker och stack in till stan och åt pizza.
Bloggar med imon för jag kommer inte kunna blogga mer ikväll. Kram kram!
jag vet vi är fina

i will be right here waiting for u ♥


friiday!

Hej hej! har musik utan läare nu ;D ska snart ha matte, ikväll ska jag vara med Elin och ge den! ;D haha nej vet inte vad vi ska hitta på än men jag bloggar om de lite senare ikväll, karmkram! ♥
och juste vet att du läser detta mamma så vill bara säga hej då ha de bra i Barcelona, kommer sakna dig! älskar dig
jag och kajs ger de på skolans toa..

chilling at alice!

Tjoo! sitter här hos Alice och ska snart gå och fika med Tim, bloggar lite mer senare. Puss!

rast!

Hej hej! sitter här med Elin och alice och har precis käkät och ska snart ha sista lektionen :)
Efter den ska jag till stan och fika med Alice och Tim, sen ska vi ha myskväll hemma för mamma och morgan ska till Barcelona imorgon.. Kram kram!

I'm alright if youre just fine ♥


tagga matte prov..


hello sunshine!


söta


pallar inte!


feels like I'm forgotten in you're eyes ♥


street!

Hej hej! Kom precis hem och käkar ugns pankaka med Lisa och Calle nu ;D
Idag slutade vi typ 20 över 3, sjukt segt.. När skolan hade slutat stack jag ner till stan med Alicia en liten stund innan dansen :) Efter dansen gick jag till bussen och skulle försöka lära mig hur man läser sånna här buss tabeller, har typ alldrig åkt buss själv innan så de gick ju lite sådär men klarade de till slut ;D så nu är de bara plugga till provet imorgon som gäller! Kramis!

plugg, plugg, plugg och lite mer plugg..


Donken!

Hej hej! sitter på donken med Kajsa och väntar på att hon ska till stallet. Sen ska jag bara plugga till matteprovet på torsdag och antagligen skypa med Kajsa och Ron ;D
Idag så var jag i skolan som vanligt men vi slutade 20 i 12 för vi skulle ha kompledigt, göttans ;D aja, bloggar mer när jag kommer hem. cu!

night ♥


söt lisa ♥


I’m leaving you for the last time baby


skype!


Even the best fall down sometimes Even the wrong words seem to rhyme


skype!

Hej hej! Har precis käkat pizza med Lisa och Calle nu ligger i min säng och skypar med Kajsa och Ron ;D
Ska snart göra lite Svenska och Engelska.. skojsigt! Kraaamis!

u meant to much, if u don't care anymore, i won't


sjukling..

Godmorgon! Ligger i min säng och bara tar de lugnt och spelar lite gitarr ;) Snart är de plugg som gäller.. skoj like always! Kram kram!
Här kommer en lite random video från macen ;D

hoome!

tjooho! Kom nyss hem med Lisa från Pappi, eller rättare sagt från coop ;D Vi cyklade till Pappa och hämtde lite kläder och sånt, sen drog vi till coop och köpte godis så vi skulle palla cykla hem igen.. ja jag vet lite feta ;D
Nu sitter vi i soffan och kolla på "how i met youre mother " och pluggar :) snart är jag klar och då är de skype som gäller!;D adda rebecka_3. Kram kram!

what ever it takes or how my hearts breaks i will be right here waiting for u ♥


hur har dagen varit?


daddy cool!


cykeltuur!

hej hej! sitter i min säng med Lisa och har precis käkat och gjort klart svenskan ;) Nu ska snart jag och Lisa till min Pappi och hämta lite saker :) btw blir nog lite mer ändringar med designen lite senare ikväll eller imorgon. Kramis!

lisa ♥

foot: jag

chillin with sis!

checka denna bloggen!

älskar dig ♥


looove is in the air!

Hej hej! Ligger i min säng och pluggar lite svenska och 1324 andra läxor jag har.. skoj! Igår va jag och Lisa ute och fota och lite så, har lagt ut lite av fotona redan men de kommer flera snart ska bara redigera klart dom :) Lite senare på kvällen hade vi gäster och så käkade jag med dom o lite så, sen kom elin hit och sov här :)
Nu har hon åkt hem så nu är de plugga hela dan som gäller!
btw dom sista ändringarna på bloggen kommer ikväll när Kajsa har kommit hem från något föredrag hon är på nu. Kram kram!

All the things I feel I need to say I can't explain in any other way


ändringar pågår..

..

foto-lisa ♥


skyype!

hej hej! sitter i min säng och har precis duschat och fixsat mig. Ska snart ut och fota med Lisa när hon har är klar :)
Igår så gjorde jag inget speciellt, efter skolan stack jag ner till stan och fikade med Tim och Alice, sen va jag bara hemma hela kvällen och skypade! ;D Ikväll ska jag nog till Elin och sova där. annars ska jag vara hemma, Morgans föräldrar kommer hit så då ska jag va med och käka med dom. Nu ska jag ut och fota med Lisa, lägger ut några av bilderna sen! Kram kram!

RSS 2.0