då va vi igång igen!

Hej hej! sorry för den dåliga uppdateringen, har inte orkat eller haft tid till att blogga bara men sak försöka ändra på de nu! ;) jaja, sitter nu och pluggar engelska, lika kul som vanligt ;) tog en liten paus nu för jag tröttnade lite smått på att skriva ;) Innan idag så va jag i skolan som vanligt, fick reda på att jag ska hinna med fem prov på två veckor innan jag åker till Thailand, så de kommer antagligen bli lite dålig uppdatering men ska göra lite tidsinstälda inlägg nu så har ni lite att läsa ändå ;) aja, slutade tjogo i tre och då gick jag hem till Kajsa och fikade och bara snackade en liten stund innan hon drog till stallet :) Nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar idag.. ;) men hoppas ni har haft en bra dag! kram! :)
Här kommer lite bilder från veckan och helgen plus en video jag hittade på en liten tjej bloggare, kolla på den om ni har lust ;) kram!

dagens outfit! :)


plugg in da school..

hej hej! sitter här med Arna, Emilia och Julia :) Vi skulle egentligen haft gympa men vi hade glömt gympa kläder så aa ;) jaja, nu ska vi snart ha Engelska sen slutar vi för dagen och då sla jag ner på stan med Maja och fika tror jag :) Ikväll ska vi bara mysa, hyra film och köpa godis! fyfan va gott de ska bli! hinner skirva mer nu men vi hörs senare! puss hej! :)

maskinens nya låt :)

sleep ♥ ♥ ♥




några av mina favoriter innan jag ska sova :)

plugg plugg..

Hej hej! sitter på rummet nu och har bara lust att sova men känns som jag kommer vakna mitt i natten då eller något, lyckas alltid göra de och sen kan jag aldrig somna om lixom ;) jaja, idag så har jag vart i skolan som vanligt. Hade elevensval, fick gympa, de va lite tråkigt för jag skulle ha de med Emilia men hon va sjuk så kände ingen mer utom en kille från min klass så jag blev lite smått forever alone ;) Efter elevensval så gick jag och mötte Maja och då gick i ner till Atletica och hade dans, första gången detta året :) Rktigt kul, som vanligt! När dansen hade slutat gick vi till kvantum och köpte godis och annat tjockt.. sen gick vi i våran fina mjukis byxor med varsin godis påse igenom stan, känndes oss extra fina alltså! ;) jaja, ska sova nu hoppas ni har haft de bra idag iallafall! puss och kram!

en av låtarna vi ska ha med på dansuppvisningen :)

äkta justin bieber fan ♥

hahaha! orakr inte! dett är vad jag kallar äkta Justin Bieber fan alltså! ;D kolla och njut! vet inte var jag ska ta vägen! hahaha orkar inte! ;D

utvecklingsamtal...........

Hej hej! sitter i skolan nu och har precis haft utveckligtsamtal.. lika kul som vanligt ;) Nu har Philip de så jag måste vänta tills han är klar också sen ska vi åka hem! :) Idag har jag vart i skolan som vanligt, hade NO prov.. gick helt okej hoppas på ett G iallafall ;) Slutade vid tjugo i tre och då gick jag och köpte latte med sjuklingen Emilia, saknade henne hela dan i skolan idag så de va bra att jag fick träffa henne och flumma av mig lite ;D haha, gick ner till gallerian dirr när jag hade slutat, träffade Linus påvägen så snackade med han lite sen gick jag videare till Esspresohoue med Emilia :) Vi satt där till kanske klockan halv fem och då drog hon hem och jag gick till skolan och väntade här tills mitt utvecklingsamtal började :) jaja, nu kom mamma och dom så måste dra puss hej! :)

right now..

Hej hej! ska ner och käka nu, har så jävla damp tråkigt som man kan ha de.. har sovit för mycket så kan inte somna om nu så jag spenderar tiden med att skicka fula bilder med Linus och Emilia, l.o.v.e. m.y. l.i.f.e...

darling ♥


foto: Lisa Andreasson

Now you're just somebody I used to know


foto: Lisa Andreasson

sjukling..

God morgon! ligger kvar i sängen och vaknade för en liten stund sen, eller aa jag va vaken en stund  imorse också men jag mådde inte så bra så jag stannade hemma idag istället för att gå till skolan.. Nu är jag däremot mycket piggare pågrund av att jag har sovit ganska länge nu ;) jaja, nu är de NO plugg som gäller eftersom vi har prov imon.. fattar typ inte ett skit men får la hoppas på de bästa ;) ha de bra i skolan för alla er som är där! ;) puss hej! :)

movie time! ♥

hej hej! ligger och myser med Emma i hennes säng nu, ska snart kolla film, vet inte vilken riktigt än men får se sen ;) jaja, idag har jag vart med Kajsa, hon sov här igår och sen nu på dagen så var vi ute och fotat lite, ni kan se några av bilderna i inläggen under detta :) Imorgon ska jag va i skolan som vanligt och sen efter de vet jag inte vad jag ska hitta på :) jaja, får se hur de blir men jag bloggar om det imorgon iallafall :) jaja, ska ta och välja film nu, hoppas ni har haft en bra dag iallafall! puss och kram! :)
'

tack för att du finns my love !♥

du betyder otroligt mycket älski! glöm aldrig att jag älskar dig. puss ♥


You hit me like the sky fell on me


bästavän ♥



fotning med bästis ♥

Hejloj! sitter i Lisas säng och laddar in bilderna på datan som vi var ute och tog nyss :) vet inte om de blev några bra men ska snart kolla igenom dom nu och lägger ut några av dom senare :) Efter jag har bloggat lite och redigerat bilderna så ska jag plugga NO.. kul som fan! eller inte.. jaja måste göras ;) ska ha prov i NO på tisdag så känns inte jätte bra att jag inte kan ett skit :s hinner inte skriva mera just nu men de kommer lite bilder från innan lite senare :) puss och kram!


kajsa du är lyckligt lottad♥

hej hej! ligger i soffan och halv sover med Kajsa just nu, Victor och Gustav gick hem för typ en timma sen och sen dess har vi inte gjort något speciellt :) Nu ska vi snart gå och lägga oss, är så sjukt trötta så kanske inte orkar gå till kyrkan klockan 11 imrgon bitti men får se hur vi gör.. jaja, håller på att sommna nu så ska lägga ifrån mig datan ;) Puss hej!
här kommer två sexiga bilder på vitctor, du är verkligen lyckligt lottad Kajsa! ;)


mitt hjärta blöder - cover

hej hej! försökte lära mig spela lite gitarr igår kväll inanna Elin kom, hade inget bättre för mig så spelade in en cover på mitt hjärta blöder, hope you like it! som sagt jag är inte bra på gitarr men ni kan försöka undvika att tänka på de ;)

sex and the city!

Hej hej! ligger och myser med gose tjejerna, Lisa och Stella :) Har precis duchat men nu är de film som gäller! om en liten stund kommer kajsa hit, hon sover här ikväll och så har vi följe till gustjänsten imorgon bitti :) Igår var jag med elin på kvälllen sen sov hon här :) Vi gjorde inget speciellt båda deckade vid tolv så vi tog de bara lungt ;)
Senare ikväll efter vi har käkat tacos så kommer Gustav och vitctor hit, vet inte vad vi ska hitta på än men ska nog kolla film tror jag :) hoppas ni har haft en bra dag allihopa! puss hej! :)

En bild från igår på mig och Emilia när vi va och fikade, la alldrig upp den igår men här är den iallafall ;)

matlagning med mammsen ♥

Hejsan! ligger i sängen med Lisa och gör inget speciellt just nu, har precis käkat med familjen och nu kommer snart Elin hit och då ska vi kolla film och sen sover säkert hon här också :) Idag har jag vart i skolan som vanligt, slutade vid tjugo över två, sen stack jag Maja och Emilia ner till stan och fikade, super mysigt :) Senare vid typ fem kom mamma och hämtade mig och då åkte vi hem och lagade mat tillsammans :) sen har jag inte gjort så mycket mer idag ;) hehe, men hoppas ni har haft de bra iallafall! puss hej! :)



real baad.. eller?

Hej hej! förlåt för den dåliga updateringen.. har vart så sjukt trött och haft fullt upp med allt pluggande så har inte  orkat.. jaja, nu ska jag snart ta en dusch sen är de sängen som gäller för mig! är så sjukt trött! somnade as tidigt igår med ändå va jag helt död i skolan idag... Gick och fikade med Majsen efter skolan så blev lite piggare av allt fika ;) gjorde min dag! Efter de stack jag hem och har bara tatt de lungt sen dess, pallar inte skriva mera nu men ska skärpa mig och börja blogga imon ordentligt imorgon ;) jaja hoppas ni har haft en bra dag allihopa! puss :)
sexy people chillin in da school! ;)

fiika!

hej hej! siter i Emilias soffa och spelar lite gitarr just nu, kom hem från stan för en liten stund sen :) innan idag så har vi vart i skolan som vanligt, vi gjorde "sura gumman" på gympan, roligaste gången på gympan ever! ;) Vi slutade vid tjugo i tre och då stack vi ner till stan och fikade, satt där i typ två timmar och bara snackade, super mysigt :) Nu ska jag snart dra mig hemmåt och plugga matte.. like always ;) men hoppas ni har haft en bra dag iallafall! puss hej! :)


Här är också en liten video som vi gjorde innan med "mitt hjärta blöder" båda har as ont i halsen så kanske inte låter helt perfekt men här är den iallafall ;)

miss the summer! ♥

skulle inte vart fel att va lite brun nu.. faan va jag vill ha sommar, nu tack!

foto: Lisa Andreasson

riverside - agnes obel ♥

Hej hej! gjorde en snabb cover på Riverside, vettefan om de låter bra men tycker den är sjukt bra så testade göra en cover på den ändå :) enjoy!


mys fika med mammi ♥

Hej hej! sitter hos mammi nu, vi har precis tatt en fika här hemma och snackat lite, super mysigt! :)
Nu kom nyss Morgan hem och dom ska nu gå ut på en promenix så passade på att blogga lite innan jag ska ta bussen hem till pappa :) Innan idag har jag bara vart i skolan som vanligt, sjukt seg dag med bara tråkiga lektioner men ändå kul bara för va spenderade hela skoldan och flummade med Emilia ;) Vi slutade vid tjugo över tre och då gick jag till bussen och åkte hem till mamma :) Nu när jag har kommit hem till Pappa så ska jag plugga NO och matte .. lika kul som vanligt ;) jaja, imorgon så ska jag kanske till bibloteket och plugga med en kompis efter sokolan, vekar rätt br att plugga där pågrund av att de är så himla lungt ocgh så :)

lika söta som vanligt.. fast lite sötare..


... ♥

hej hej! sitter nu i soffan med Emma och Jannie, vi ska snart gå in till stugan och sova :) Igår sov jag över med Elin, vi gjorde inget specillet. Olivia, Alicia och Emma va med oss ute i stugan och bara snackade hela kvällen, sen gjorde vi inte så mycket mera ;) Imorsse va vi tvungna att gå upp vid typ klockan 10 för att vi skulle ha konfa sak klockan 11.. segt som fan.. jaja, efter konfan gick jag och Elin en snabbis ner till stan för att lämna några filmer jag och Kajsa hyrde förra helgen ;) Sen stack vi hem till mig och pluggade fysik.. alltid lika kul! ;) vid typ halv tre så åkte hon hem och då kom Gustav hit och kollade film, så han gick för en liten stund sen nu :)
pallar inte skirva mera nu men hoppas ni har haft en bra dag! puss hej :)

hahaha kolla hela denna! så jävla klockren i slutet när han ska kasta boll kastning!



hahahahaha pallar inte!


mys kväll ♥

Hej hej! har precis käkat frukost med Kajsi, nu sitter vi i soffan och bara tar de lungt, är så sjukt trötta! Igår va vi med Gustav och kollade film, sen kom Victor lite senare också. Vi gjorde inget speciellt vi tog de bara lungt hela kvällen :) Nu ska jag och Kajsi fixa oss, sen ska jag hem till henne och hämta mina saker, sen ska jag nog tillbaka hem och plugga lite tror jag. Ska nog träffa Elin en stund sen, ikväll ska jag va med Gustav tror jag :) Ha en bra dag allafall! puss hej!
lyssna! så sjukt duktiga!

rensat mitt youtube acount !

hej hej! ligger i sängen nu och har precis kollat någon random serie med Lisa, den va rätt bra men liet konstig..
Nu har jag renset mitt youtube acount, har bestämt mig för att bara lägga ut sånna videos jagär riktigt nöjd med och som jag inte har spelat in på webbcamen ;) så har tatt bort alla dåliga nu men har kvar några stycken iallafall :) Hittade en när jag sjunger snälla bli min, tror inte jag har länkat den innan så här kommer den för er som inte har sett den :) puss och godnatt!

tio sanningar om mig..

1. Jag glömer saker överallt, speciellt mina nyklar ;)

2. Mina näsborrar fladdrar när jag skrattar ;)

3. Jag är lite smått beronde av min plattång

4. Jag skrattar varje gång jag hör ordet korv ;) fråga inte varför men bara älskar ordet ;)

5. Jag älskar att fika!

6. Jag halft bor hemma hos Kajsa.. ;)

7. Jag skriver egna låtar

8. Jag kollar typ alldrig på TV förutom om jag ska kolla på film

9. Jag suger på att stava!

10. Det finns ingen som kan få mig att skratta mer än Emilia Gustafsson ;D


thaimys ;)

Hej hej! ligger i sängen nu och har precis käkat mat med Lisa, nu ska jag snart ta en dusch innan jag sommnar, är så sjukt trött! Har iofs haft en väldigt chill dag i skolan idag, slutade klockan halv ett ;) fick sluta tjogo minuter tidigare, älskar att ha vikarie! jaja, när jag hade slutat skulle jag va med Kajsa men hon slutade ju mycket senare än mig så jag väntade kvar i nästan två timmar och snackade Linus, hjälpte han lite med instagram ;) han skaffade de precis idag så de va ju lite kul haha ;) när Kajsa hade slutat stack vi ner och fikade (standard) ;) Sen gick vi en liten sväng på stan och shoppade lite, hittade inget speciellt men köpte nya spets trosor, de är ju alltid något ;)
Imorgon ska Kajsa sova hos mig, vi ska kolla film med Gustav och kanske victor :) Men innan dom kommer så ska vi ha romantic dejt och käka thaimat och bara mysa ;) jaja, nu ska jag ta en dusch. puss hej! :)

käär i låten!♥

stan mys med milla ! ♥

Hej hej! Kom precis hem från Emilia, missade två bussar, skulle ta den första vid halv sex och då missade jag den och då gick jag hem till Emilia och glömde bort tiden så tog bussen vid halv sju till slut ;) jaja, va i skolan om vanligt idag, va helt okej dag faktiskt ;) Direkt efter vi hade slutat så stack jag och Emilia ner till stan och fikade med Annie och Annie ;) Sen stack vi hem till Emilia för jag missade ju bussen ;) och då spelade vi in "rolling in the deep" vilka liv vi har ;D hoppas ni har haft en bra dag iallafall! puss hej!



hk !

Hej hopp! sitter i musik rummet med Emilia för tillfället, har precis käkat lunch :) Om en liten stund ska vi ha Hemkunskap, jippiee ;) Efter de är de elevensval, jag har musik med Emilia ;) Vi ska nog spela in någon låt tror jag, vet dock inte vilken än :)
jaja, hinner inte skriva mera nu ska ha hemkunskap, puss hej!



den gjorde min dag..

Hellu! sitter i min säng nu och har precis vart nere i köket med Lisa och gjort världens godaste varmachoklad ;) Nu ska vi snart kolla på Kronjuvelerna och bara mysa resten av kvällen, alla läxor är gjorda så känner mig lättad nu! Imorgon är de nya tag i skolan.. igen.. jaja de är bara att köra på till sommarlovet, känns bättre att tänka så ;) ha de bra allihopa! kram kram! ♥


benjamin ♥


Don't like me? Cool, I don't wake up everyday to impress you


redan plugg dax..

Hej hej! sitter i köket med Lisa nu och käkar lite, har precis vart en sväng på stan med Emilia och fikat, vi kollade ett par nya byxor till mig med men hittade inga.. finns aldrig i rätt stolek så himla irriterande! jaja, ska snart byta om och städa vittas bur med Emma när jag har käkat klart ;) Efter de ska jag ta en dusch och plugga lite.. gött att man redan har fått tre nya läxor på första skoldan! tagga vårteminen säger jag bara.. ;) jaja, de är bara att jobba på tills sommarlovet 2012! ;D hoppas ni har haft en bra dag iallafall! kram kram!


bästa boken jag lånade på bibblan i skolan idag! bra bok tips för er alla som gillar spännande böcker...;)

im fukking serious man!




lite fina bilder från skolan nu på vårstarten ;D

hoppa fram till 0.46

movietime! ♥

heloj! snabbt inlägg..
Har precis käkat med familjen ;) Nu ska jag snart kolla film med Lisa och Emma, vet inte vad de blir för någon men får hoppas på att dom har valt en bra iallafall ;) Imorgon är de skoola igen.. känner mig inte sådär hätte taggad direkt.. jaja de är la bara att köra på, om fem veckor ska jag vara ledig i tre veckor till så får försöka stå ut nu dom här veckorna nu då ;) Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! kram kram!


fin bild jag hittade på de söta paret! ;D

snöö...

hellu! ligger fortfarande i min säng och bara pallar bara inte gå upp.. har inte kunnat sova på hela natten pågrund av min jävla huvudvärk.. aja, nu när jag har orkat ta mig upp så ska jag först plugga lite, har en sak som måste va gjort tills imorgon. Efter de ska jag och mammi åka till pappa och kolla igenom alla sommar kläderna där, vi ska se om vi hittar lite mer att ha med när vi ska til thailand :)  Sen är de bara hemma mys resten av dan. Tagga skolan imorgon! eller inte.. ha de bra allihopa! kram kram!

aa juste, de snöra ute för er som har missat de, men dom flesta har ju vart inne och sett alla 1000 statusarna om denna snön som inte ens syns.. ;)

misstag är inget vi har missat att man gör..

Folk gör misstag, de är något alla vet och inget man missar direkt. Jag har gjort saker jag ångrar, saker jag inte direkt är stolt över eller vill påminnas av. Kanske inga stora saker i dina ögon men ändå något jag kan såras över att tänka på.
Jag har förlorat vänner och fått vänner på dom. Folk kan få dig att göra saker som du egentligen aldrig hade gjort. Vissa är jag glad över att ha gjort och fått mig till att lära mig saker jag antagligen aldrig lärt mig om jag inte fått gjort dessa sakerna.
Alla har nog hört detta en miljard gånger men ingen är perfekt. Alla har något som dom inte nöjda med. Vissa inser felen dom gör och vissa inte. Vissa har vänner som säger felen till dig medans andra håller tyst.
Du kanske har något litet fel du känner att du verkligen irriterar dig på och även om du skulle vilja fixa till de där lilla felet på din kompis, flickvän, pojkvän, farmor, farfar och allt va de nu kan vara så är dom alltid dom människorna dom är födda till att vara och det finns oftast inget att göra. Finns såklart människor som ändrar sig efter vad andra säger men då kan man ju inte heller gå runt och säga att man är sig själv. Det jag menar med allt de här är.. Gör inget ni inte vill och lyssna på vad ni själv tycker och tänker och låt INGEN annan styra över er. Tro mig dom små felen kan göra stora ändringar i era liv, kan vara bra saker men de kan också vara dåliga.. så tänk efter på vad ni egentligen håller på med innan de är helt förstört.

deep shit man..

Vill bara att alla ska veta att jag har en så otroligt fin bästis! okej, jag har många jätte nära och bra kompisar men denna är speciell (bara för hon är en korv) Hon får mig till att skratta som ingen annan kan, hon får mig på ett otroligt bra humör även om jag skulle va på ett sånt humör när man bara vill dö..
Vi skojar och skrattar bort de mesta itället för att snacka men de är de jag gillar med att vara med dig! och jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig! puss på dig korven ♥




right now..

humorn är på topp man1 !
ligger i sängen och myser förtillfället, ska snart försöka ta mig upp och dra mig till soffan och kolla på hipp hipp! men detta är mitt liv tills jag orkar röra på mig ;D haha, snacka om roligt liv..


huvudvärk..

Hej hej! ligger i min säng nu och har precis tatt en dusch, har sån jävla huvudvärk nu så jag bara har bara lust att slå något hårt i huvet på mig själv så de går bort.. haha de där hängde inte ihop direkt.. ;) Nu ska jag snart käka med familjen och sen är de bara film mys som gäller för min del! hittade alla hipp hipp säsongerna så ska nog kolla på dom! de gör en alltid på bra humör! ;) aja, igår sov jag hos Kajsa (standard..) vi köpte godis och hyrde film, skulle vart med Gustav men han va sjuk så blev inget med de :/ aja, de va kul ändå, vi hade sån jävla natthumör så har ont i käkarna nu på grund av att vi garvade så mycket ;D

fin korv kompis

frågor och svar!

Namn: Rebecka Svensson

Längd: 157
Klädstorlek: XS
Skostorlek: 38
BH storlek: 70c
Hårfärg: brunett
Fräknar: yesbox
Kär? japp ;)
Önskar du att du bodde någon annan stans? Stockholm!
Vilket schampo använder du? jadu.. lite olika
Vilken parfym använder du? DKNY oftast..
Vad är du rädd för? peddobears
gillar du att tvätta? nej!

Senaste...

Filmen du hyrde?
case 39
Låten du hörde: "en sång från hjärtat"
Personen du ringde? Mia
Personen som ringde dig? Andre
Person du tänkte på? Gustav

För eller emot...

Ungdomar som röker? gör som du vill
Använda droger? EMOT
Förhållanden? FÖR

Favorit...

Låt:
unwritten - Natasha Bedingfield
Sak att göra: va med Kajsa ;)
Sport: vet inte, sportar inte direkt ;)
Dryck: cola för fan!
Kläder: blusar
Film: tok reine filmen
Bil: ferarri

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke?
Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Ja..
Varit i slagsmål? haha nej

Antal...

Gånger du vart kär?
bara en gång påriktigt
Gånger ditt hjärta brustit? yes
Hjärtan brustet på grund av dig? vet inte men hoppas inte det iallafall
Gånger ditt namn varit med i tidningen? fem gånger ;)
Dagens dryck: cola!

Senaste...

Boken du läste?
läser inte ;)
Personen du fick brev av? Sjukhuset ;)
Personen du fick sms av? Victor ;)
Saken du köpte? godis ;)
Gillar du att slåss? bara med kajsa!
Använder du hårspray? nej!
Kan du stå på händer? japp
Är du glad nu? ja!
Kan du sjunga? alla kan sjunga ;)


om mitt liv är ett pussel så är du den viktigaste biten ♥

hej hej! sligger i Kajsis säng och kollar lite bloggar och sånt just nu, har precis käkat tacos med Alice och Filippa, Kajsa ligger här brevid mig nu spelar Tempelrun like always ;) snart är de film time som gäller för oss, ska bara fixa chips och dipp sen är allt klart! hoho ;) blir nog "13 snart 30" den är så jävla rolig så de är defenitift ett bra film tips jag kan ge er som gillar roliga kärleks filmer ;) aja, hoppas ni har haft en toppendag iallafall! kram kram!

my favorites from filpsyde ♥






mys kväll hos kajsi !

Hellu! sitter här hos kajsa med Mia och Kajsa, gör inte så mycket just nu, Mia ska snart hem och då ska vi till Kajsas pappi och laga mat och lite så! blir tacos tror jag ;) Idag vakande jag vid typ klockan åtta för att Lisa gick upp och väckte mig då ;) Vid typ klockan halv två tog jag bussen till Kajsa och då gick vi tre och fikade på blådörren, mumsiigt ;) jaja, pallar inte skriva mera nu, men här är en ny länk jag la till nyss så kolla gärna den! http://moaisabellas.blogg.se/ kram kram !

... ♥

Someday you will understand why i am like this .... someday you will suffer like i did... but sometimes i wish that someday never comes. I wish I could give you my pain just for awhile, not to hurt you but rather so you can finally understand how much it hurts me inside. My life is over, wishing for a four-leaf clover.


perfect for me cover ♥

här är en till av mina covers på perfect for me med ron pope, hope u like ;)




feedback? ;)

Helloj! ligger i sängen och myser för tillfället, har precis kollat film med mamma, Morgan, Lisa och Emma :) vet inte va de va för film men den va bra iallafall ;) haha, aja nu ska jag blogga lite och kolla facebook och sånt på datan sen ska jag ta och sova! är så sjukt trött nu efter hockey matchen vi kollade på igår ;) men här kommer en sång videos som jag inte har lagt upp här på bloggen än men som ändå ligger på min youtube kanal, så kolla gärna den och kommentera om ni har lust att skriva lite feedback till mig, de är alltid bra ;) Kram kram!


use sombody utan intrument, skulle bara testa ett inspelnings pogram men de va en som bad mig lägga ut den här med så här kommer också ;)


matlagning!

Hellu! sitter på Emmas rum nu, lånar hennes data idag bara för jag glömde min hos pappa ;)
Vaknade vid typ klockan ett idag, sov över med Kajsa och Mia igår och vi kollade på hockey och typ två andra olika filmer innan de, sen nu på dan så stack Kajsa till stallet vid typ klockan två och då stack jag till pappa och va en snabbis med Gustav innan jag åkte hem till mamma :) nu har jag precis badat, as mysigt :) Nu ska jag mamma och Emma laga mat tillsammans, är bara hemma mys hela kvällen idag :) kram kram!

hahaha!

hahaha, pallar inte! en video från i sommras enjoy everybody!

Hej hopp gummisnopp!

Du är fin min vän♥
/M.

ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN♥

fresh tjejer

mys kväll ♥

Hej hej! sitter hos kajsa nu och har precis käkat middag med hennes mamma :)
Idag vaknade jag och Kajsa vid typ klockan halv ett och då skulle Kajsa till stallet, jag pallade inte dra hem eftersom vi skulle va på kvällen ändå så jag gick och fikade på stan med Alice, Filippa och Anna Kajsas mamma och syrra :)
Igår va jag och Kajsa med Victor, Gustav och Wille :) Vi gjorde inget speciellt, kollade "never say never" haha den va ju inte den bästa filmen jag har sett men de va kul ändå ;) Vi åkte hem vid typ tolv och då mös jag och Kajsa bara hemma hos henne, vi hade en sån jävla natthumor så somnade inte förens klockan fyra ;D
Nu kommer snart Mia hit också, då ska vi gå och köpa godis och hyra film, är hemma själva ikväll så ska bara vara hemma och mysa ;) Kram kram!

people make mistakes in life my mistake was u


foto: jag

vad ska man välja?

Hej hej ! sitter här med Kajsa och har precis vaknat, kunde typ inte sova på hela natten, blåste som fan! aja inatt sover jag hos Kajsa så då får jag nog sovt lite mera ;D
aja pallar inte skriva mer nu men här kommer två bilder på mig, en i kort hår och en i långt. vet inte om jag ska ha kvar mitt korta eller spara till långt så kommetera gärna vad ni tycker! kram kram!


mysipys!

helloj! sitter hemma hos mig med Kajsi nu och har precis käkat lite ;) Nu ska vi ska snart till kajsa och sen ikväll ska jag sova hos henne, vet inte vad vi ska hitta på än men kanske bloggar om det lite senare :)
Igår var vi med Victor och kollade film hos mig, de va mysigt :) aja pallar inte skriva mera nu. kram !

svar på frågestunden!

orkar inte vänta på mer frågor nu så svarar på allt nu!

1. från: Amanda Wiqvist

vad är din favorit affär?
vad använder du för smink dagligen?
gillar du någon?
vad är din favorit färg?
varför började du blogga?

svar: jag har ingen direkt favorit affär men jag gillar Vila väldigt mycket :)
de beror på, jag brukar oftast ha lite puder och mascara typ :)
nepp :)
har ingen speciell favorit, gillar typ alla färger
hade la inget bättre för mig antar jag ;D


2. från: Kajsa Ericksson

älskar du mig?
tycker du jag har sexig rumpa?
gillar du korv/svamp?
Vem är fulast i vår klass?
vem är snyggast i nian på håsten?
tycker du också ron är söt? HEHEHHEHE

svar: ofc i do!
ooh yes!
nej fyfan..
finns ingen ful ;D
känner typ ingen på håsten ;)
ja!! HEHEH


3. från: Ron johansson

Tycker du de är okej o ta sin bästis haff?!?!
Hade du blivit arg om Kajsa satte på Gustav på nyår?
Tycker du Kajsa är ful?

svar: nja, inte direkt ;D
nepp! bara glad ;)
nej! sexig som fän!


4. från: En i klassen

varför sönderplattar du ditt hår?

svar: ne du, jag gillar att de är platt :)


5. från: Kajsa Ericksson

varför sönderplattar du ditt hår?

svar: tönt korv

 

6. från: Alice Ericksson

Ron, tycker du det är okej om jag, Kajsas syster ber dig hålla käften?

svar: hahah ;)

 

7. från: Lisa Andreasson

gillar du korv?

svar: nej!

 

8. från: Matilda

är du oskuld?
vad ska du göra på nyår? :D

svar: ska vara med några kompisar :)

 

9. från: ?

Äger du en dildo?

svar: nej

 

10. från: JAG VARNAR DIG :O

HAHAH kolla inte på länken där uppe blev rädd ..

svar: haha okey ;)

 

11. från: karro:)

Vad ska du göra på nyår?:)

svar: ska till en kompis :)

 


mys dag ♥

Hellu! kom hem till pappa för typ en timme sen, har vart hos mamma och hämatat lite saker :) Nu har jag precis duschat och käkat ite grann :)
Igår var jag hos Emilia, tack alla som var där! super mysigt va de :) Sov också sen hos Kajsa med Emilia, Mia och Nea, tack för en mysig morgon också ;) Nu ska snart Kajsa komma hit och så ska vi kolla film och bara mysa hela dan, hon sover hos mig sen också, så de ska bli mysigt :)
aja, nu är de nya tag detta året ska se till att detta blir ett super år! :D så gott nytt år på er alla! :) kram kram!
här kommer lite bilder mobilen sen igår! :)






fresh tjejor klockan 5 ;)

RSS 2.0